Witam!
Mimo, ze nie jestem userem, ktory moze liczyc na Wasze zaufanie z powodu ilosci napisanych przeze mnie postow, mam nadzieje, ze zostane wysluchany i potraktowany powaznie.
Przejdzmy do rzeczy. Postanowilem zalozyc strone traktujaca o Tibii. Znalazlem dwoch wspolpracownikow (zaznacze, ze dosc znanych na polskiej scenie Tibii), z ktorymi stwierdzilismy, ze nie ma sensu otwierac kolejnego "standardowego" serwisu na temat tej gry. Dlaczego? Po prostu zadaniem nie do wykonania byloby chocby dorownanie, nie mowiac o 'pokonaniu' takiej strony jak
www.tibia.pl . Chcielismy zrobic cos, czego nie zrobil jeszcze nikt w naszym kraju. Przegladajac "Supported Fansites" na oficjalnej stronie Tibii natrafilismy na ciekawa strone o adresie
www.tibiahumor.net. Po krotkich naradach stwierdzilismy, ze jest to strona, na ktorej bedziemy sie wzorowac. Krotko mowiac stwierdzilismy, ze naszym przeznaczeniem jest zrobienie pierwszego w Polsce poratalu na temat humoru w Tibii. Po wgraniu i jako-takim skonfigurowaniu CMS'u (PHP-Nuke) oraz zainstalowaniu forum stwierdzilismy, ze w tak malym gronie dalej nie dojdziemy. Czas wiec na wyjasnienie przyczyny z jakiej temat, ktory wlasnie czytacie, zostal napisany. Otoz potrzebujemy ludzi, ktorzy pomogliby nam prowadzic taki serwis. Szczegolnie poszukiwani sa userzy znajacy php oraz graficy. Oczywiscie dla niusmenow, czy chetnych do pisania artykulow takze znajdzie sie miejsce. Jesli masz choc troche czasu, dysponujesz odpowiednimi umiejetnosciami, interesuje Cie taka tematyka i chcesz stworzyc cos naprawde nowego, zglos sie do nas. Wszystkie zgloszenia prosze wpisywac w tym temacie, badz zglaszac na numer gg: 8790768 badz na e-mail:
[email protected] .
Z powazaniem,
Coogar