Zobacz pojedynczy post
stary 06-08-2006, 02:46   #89
szametu
Użytkownik Forum

szametu's Avatar

Data dołączenia: 08 03 2006
Lokacja: z reklamy Plusa :P

Domyślny

wiesz co kiedys powiedzial przywodca plestyny ? sami istnienie izraela, jest obraza dla arabow. nie ma nic bardziej rasistowskiego, niz takie okreslenie.

a ciekawe skad jest uzbrojenie libanu i innych panstw, ktore robia wszystko, aby wymiesc izrael z mapy swiata ? ciekawe, faken. mikolaj ? zapewne. no bo jak inaczej.

co do plany nuklearnego iranu. wiesz, proponuje ci przeniesc sie do izraela. i zamieszkac w hajfie. jak ci ktory z kolesi iranu odstrzeli dupsko, bedziesz spiewal inaczej. oby. bo jak na razie, glupoty pleciesz. i dodatkowo jeszcze z bledami ;p i sie ciesz, ze ja cie nie mam w klasie. bo bys siedzial. bynajmniej nie tylko za bledy. ale twoja retoryka mi smierdzi. co najmniej radiem pewnym.

dalej, jesli mowa o planie nuklearnym. to nie usmiecha mi sie kiedys obudzic i stwierdzic, ze zyje w swiecie rodem z ksiazki "daleki brzeg". kto nie czytal, polecam. jak to mowia - faken amejzing a kto czytal, wie o czym mowie. i trzeba cos zrobic z panstwami, gdzie sa gorace glowy. ktore mysla tylko o jednym. i maja tak zawezony horyzont rozumowania, ze nie pojmuja, co moga zrobic innym. bo ich to zupelnie nie obchodzi.

moze tak. jednak dluzej na tym swiecie zyje od ciebie. wiecej widzialam, i wiem wiecej. i dlatego martwi mnie los innych. a biorac strone jedna, i nie liczac sie z innymi, postepujesz jak ci, ktorym przyklaskujesz. ale oczywiscie,, ty wiesz lepiej. jak tamci. kimkolwiek by nie byli.

zal i tyle. pozostaje tylko nadzieja. za - naweto nie o siwat juz idzie- ale ty sie MOZE kiedys zmienisz. poki co ... ucz sie polskiego. to cholernie piekny jezyk. i popracuj nad retoryka. ;p