Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Caerlionne
Napewno ją to pocieszy.
|
W naturze człowieka jest zemsta, a to czy żyje/nie żyje taką matkę najmniej obchodzi, myślę, że by się ucieszyłą, że go złapali, a to czy tak za to zapłaci czy inaczej... no cóż, ona raczej myśli o swojej córce niż to czy ten facet ma dożywocie. Oczywiście ty możesz wiedzieć lepiej.
Cytuj:
Tak jest, będzie miał wyrzuty sumienia do końca życia, biedaczek :<
|
Nie sądzę żeby pedofilowi tak łatwo przychodziło gwałcenie i mordowanie. Nie zaprzeczysz, że po kilku latach spędzonych z nowymi znajomymi będzie żałował.
Cytuj:
Pewnie, nie zabijemy ich, tylko zamkniemy w pierdlu, żeby tam gnili i byli gwałceni to końca życia. To wcale nie jest decydowanie o życiu, ani zabawa w Boga.
|
Człowiek nie ma prawa zabijać innego i koniec, do tego prawo ma Bóg. A jak ty chcesz być taki czysto-krystaliczny to może w ogóle by ich nie łapać, co? No, bo to przecież "zabawa w Boga" twoim zdaniem.
Cytuj:
I dawać się im zabijać?
|
Ciekawe jak cię pedofil zza krat zgwałci. Wystarczy, że nie będziemy się zniżać do ich poziomu, tzn. nie będziemy zabijać.
Cytuj:
Jak dla mnie człowiek, który zgwałcił i zabił dziecko jest śmieciem. Śmieci się wyrzuca, a nie zamyka w foliowych woreczkach i hoduje. Możecie powiedzieć, że to prymitywny pogląd blabla, ale takie jest moje zdanie. Jeśli nie szanujesz życia innego człowieka, jeśli je mu odbierasz, jesteś śmieciem, który nie zasługuje na chodzenie po tej ziemi.
|
No ty już jesteś na pierwszym stopniu, nie szanujesz życia innego człowieka (tak, tak, pedofil też człowiek) i nazywasz go śmieciem. Piszesz, że trzeba człowieka jak śmieć wyrzucić, no to gratuluję, ale raczej nie chcę dyskutować z kimś, kto ma takie poglądy.