Zobacz pojedynczy post
stary 06-08-2006, 10:57   #338
Matek
Użytkownik Forum

Matek's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk

Matek ma numer GG 3933509
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thero
W naturze człowieka jest zemsta, a to czy żyje/nie żyje taką matkę najmniej obchodzi, myślę, że by się ucieszyłą, że go złapali, a to czy tak za to zapłaci czy inaczej... no cóż, ona raczej myśli o swojej córce niż to czy ten facet ma dożywocie. Oczywiście ty możesz wiedzieć lepiej.
Skad wiesz z czego ucieszy sie ta matka? Skad wiesz co bedzie czyc i jakiej kary pragnac dla pedofila?

Cytuj:
Nie sądzę żeby pedofilowi tak łatwo przychodziło gwałcenie i mordowanie. Nie zaprzeczysz, że po kilku latach spędzonych z nowymi znajomymi będzie żałował.
Ty chyba nie rozumiesz znaczenia "pedofil". Poczytaj sobie w necie artykuly o nich. Oni nie zdaja sobie sprawy, ze robia cos zlego z moralnego punktu widzenia. Wiedza, ze lamia prawo, ale dla nich to nic zlego. Pozwole sobie przyrownac pedofila to takiego przecietnego polacza: ogromna czesc spoleczenstwa ma na kompie nielegalne mp3 i nic sobie z tego nie robi, omimo tego ze lamie prawo. Z pedofilem jest tak samo: lamie prawo, ale co go to obchodzi? Wazne, ze potrzeba zaspokojona.

Cytuj:
Człowiek nie ma prawa zabijać innego i koniec, do tego prawo ma Bóg. A jak ty chcesz być taki czysto-krystaliczny to może w ogóle by ich nie łapać, co? No, bo to przecież "zabawa w Boga" twoim zdaniem.
NIe, on ci poprostu pokazal idiotyzm twojego myslenia. Bo jakby nie postapic: czy ukarac pedofila smiercia czy wyslac go do pierdla, gdzie bedzie mial przesrane. Jakby nie patrzysz, bawisz sie w boga bo decydujesz o tym co ma robic czlowiek (i co bedzie mu robione).
Wytlumacz mi jaka jest roznica pomiedzy "legalnym" zamordowaniem kolesia skazujac go na kare smierci a zamordowaniem go skazujac na dozywocie? lepiej sie poczujesz, bo to nie "sad" go zabil? Czyste raczki beda mieli?

Cytuj:
Wystarczy, że nie będziemy się zniżać do ich poziomu, tzn. nie będziemy zabijać.
Oh, ah - jacy my zli. Znizamy sie do ich poziomy. A NIEHUMANITARNE, OKROPNE i powodowane z czysto ZLYCH pobudek zamykanie pedofili w pierdlu jest ok? FAJNIE.

Cytuj:
No ty już jesteś na pierwszym stopniu, nie szanujesz życia innego człowieka (tak, tak, pedofil też człowiek) i nazywasz go śmieciem. Piszesz, że trzeba człowieka jak śmieć wyrzucić, no to gratuluję, ale raczej nie chcę dyskutować z kimś, kto ma takie poglądy.
Jaki czlowiek? To zwierze. Nie rozni sie niczym od psa, ktory rznie kazda napotkana suke. Wytlumaczmy sobie jedno: pedofil to potwor w ludzkiej masce. On nie czuje, nie mysli i nie zachowuje sie jak normalny mieszkaniec planety ziemia.

PS: tak, szanuje zycie ludzkie. Nie w tej sytuacji nie wymagam sprawieliwosi. I tak - jezeli tego wymaga sytuacja chce sie bawic w Boga i mam gdzies jaka potem mnie za to kara spotka. Pedofile powinni cierpiec: czy to poprzez odebranie im wszystkich ludzkich praw (takze tego do zycia) czy poprzez powolne cierpienie jakie spowouje wstrzyknieta do ich krwioobiegu krew. Sa granice ktorych nikt nie moze przekroczyc i ta granica jest gwalt i morderswo na dziecku.

"Miła, błagam, nie zrozum mnie źle
Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr"

Moj jogger

Ostatnio edytowany przez Matek - 06-08-2006 o 10:59.
Matek jest offline   Odpowiedz z Cytatem