Zobacz pojedynczy post
stary 06-08-2006, 21:15   #507
jastr
Użytkownik Forum

jastr's Avatar

Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk

Stan: Na emeryturze
Imię: Jastr
Profesja: Sorcerer
Świat: Galana
Poziom: 8
Skille: :)
jastr ma numer GG 4019279
Domyślny

No cuż PN w wojnie z hwl kto by pomyślał przecież oni zawsze neutralni byli ZAWSZE. Im dłużej na to wszystko patrzę, czytam tym bardziej odechciewa mi się grać:/. Myślałem że konda był zły a tak naprawdę to "zło" w porównaniu z tym... Pamiętam jak ten topic się zaczynał Catrishia i demi rozmawiali o galanie. Catrishia zawsze był neutraly czyżby nowy owner a może ... staremu się coś potentegowało... Chyba że zdają sobie sprawę z sytuacji i wiedzą że na galanie teraz jesteś albo z HWL albo przeciwko nim. Czyżby to konda był jedynym dobrym graczem w Patriots i trzymał porządek na servie a teraz... "Gdy kota nie ma myszy harcują". Po co expić, zdobywać nowe skile, przedmioty kiedy i tak prędzej czy później przyjdzie twoja kolej ... twoja kolej by walczyć... walczyć i zginąć z ręki HWL. Co myślisz że się z nimi dogadasz bo znasz wanosa, tine, zazka ??? fajnie jesteś jednym z wybranych możesz grać i dalej włazić w tyłek swojemu pro. Ja... ja tam w to wbijam i tak mało gram teraz zabawę nakręca Ogame uni 40.
Signed by Jastr8 Nightmare
jastr jest offline