Zobacz pojedynczy post
stary 07-08-2006, 01:38   #45
elmo_us
Użytkownik Forum

elmo_us's Avatar

Data dołączenia: 04 08 2004
Lokacja: Opole

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aldora
Poziom: 68
Skille: 80+
Poziom mag.: 17
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Taube
większość tutaj wypowiadających się bluzgaczy opiera swoje posty na tym samym wątku przewodnim i pokazuje, że nie czytało uważnie, bądź wcale
bojówki o prawość i dobro maluczkich niestety w tym przypadku są na miernym poziomie, a prawie każdy z nich lepiej by zrobił ograniczając się do jednego zdania, bądź zaniechania pisania postu w ogóle ^^
tak więc RADA dla przyszłych - pomyślcie najpierw parę razy czy naprawdę chcecie coś napisać i czy naprawdę ma to być w takiej formie

co do 'hackerów' - w tym przypadku poprawnie zwie się takie osoby scammerami
nie łamią jakiś haseł ni nic.. wykorzystują po prostu niewiedzę - ale nic nie robiąc wyzyskują pracę innych
scammer - ot co - kradnie cudzą pracę

nie mam tam nic przeciw temu topicowi, jedynie to wielkie oburzenie sprawia iż modowi zadrży ręka nad klawiszem 'bloka' zastanawiając się, czy nie należy zastopować napływu takiej jakości postów

proponuję uważniej czytać topic - i postarać się dowiedzieć, jakie było zamierzenie autora

co do oszustw wszelkiej maści - jestem przeciw
pomimo, że trenowałam dużo nie używałam do tego macro - co pewnie wywołało zdziwienie u niektórych na serwie, jak im o tym mówiłam..
ale czysta gra przynosi więcej satysfakcji
co do oszustw - no cóż.. tak to jest, że ktoś daje się nabrać, jeśli idzie totalnie w ciemno i nawet nie próbuje się dowiedzieć czegoś o grze - a masa poradników jest tutaj i odnośników do nich
niewiele osób, które z nich skorzystały za pewne padło ofiarą hackingu (niewiele, jeśli uznamy, że nie grały 'na skróty')

chyba nie muszę nic więcej pisać?

d.Taube
Hahah
Nawet $corcerer sie do tych ludzi zalicza, fajni admini nie ma co.
elmo_us jest offline