Cytuj:
Oryginalnie napisane przez egee
omg ale co sie jego czepiacie -.- nie chce miec problemow to nie a zreszto co by pomogl on sam jak widac jak hwl pykalo dominion jak chcialo to pewnie zimpixa pomoze daj spokoj a jezeli chce grac jeszcze na tym serwie to dobrze robi szukajac znajomosci w hwl
|
egee nie musisz mnie bronic sam sobie poradze
@bartol1
rozmawialem z nocy przez gg z tharrinem porozmawialismy troche o przyjazni i niestety on sam stwierdzil ze ja nie mam przyjaciol tylko znajomych
bycmoze ma racje ja tego nie rozrozniam ale sam dal do zniosku ze chyba by nie pomogl znajomemu bo nie zaskarbijem sobie jego zaufania
hunt sknczyl sie tym ze widze po roku ponad gry kto naprawde chce pomoc kto nie odwrocil sie kiedy zostalem bez kasy i tu jest dla mnie zaskoczenie bo wyciagneli reke ci o ktorych bym oto nie podejrzewal
co do pozornego spokoju sadze ze wystarczy pokazac hwl ze nie stane przeciwko nim by sie nie bali pozatym new owner thum thuma wydaje sie znajomy wiec to moglby byc 1 kontakt-na aylithe nie licze jezeli zaczne znowu padac? trudno wtedy pomysle nad self-rookiem albo deletem to zalezy tylko jak dlugo wytrzymam