@up
Mi kumpel zepsuł Diablo 2 z dodatkiem za lączną cenę 100 zł (kupowałem 2 lata temu, obecnie kosztuje 50)
@top
Zdecyowanie masz racje! A wiesz dlaczego oni są właśnie tu? Bo pomyśl, że dla takiego kogoś samo wystąpienie w fake nawet jako sprzątaczka jest zaszczytem. Kiedyś był tu taki jegomość, nie pamiętam nicka ale komentował mój fake że najlepszy na forum 10/10 itp. i w P.S-ie napisał, czy nie mógł by wystąpić. Grzecznie mu odpisałem że mógłby, jeśli ruszy dupe i zacznie robić DOBRE fake'i takie jak np. właśnie Dark Kriss. Chyba go wtedy uraziłem, bo od tamtego czasu zaczął wyzywać mój fake, że to shit, 0/10 i myślał, że będę się tym przejmował. Ale cicho mu powiedziałem że mu dziękuję, bo robi mi reklame. I więcej sie nie odezwał. Szkoda ;<
Był też taki koleś co KAŻDY (słownie: KAŻDY) fake reklamował żę zajefajny itp. (najniższa ocena to 8/10 - taki shit że wtydziłbym sie go pokazać!!!) i przy KAŻDEJ ocenie pisał czy mógłby wystąpić. Nie wystąpił w żadnym i już sie nie odezwał.
Co do moderatorów - prosiłbym nie usuwać tego tematu, to są swego rodzaju przemyślenia, to powinno pozostać.
|