Co z tego, że odświeżył temat?
Co do topicu:
Na początku zabijamy jak najwięcej trolli spiramy, które jesteśmy w stanie kupić po zakupie eq i innych potrzebnych rzeczy (czy ja wiem czy nowe eq na trolle, ja bym sobie to odpuścił, ale jak kto woli). Po skończeniu się spirów bierzemy jakąś broń meelee (np. mace albo katanę) i bijemy te trolle z w/w broni zbierając kasę na następne spiry, no i oczywiście zbieramy same spiry.

Jak mamy zapas koło 10 spirów zaczynamy je znowu zużywać na trollach i później znowu meelee, tak aż do 13 lvl-u*, zapewnie zastanawiacie się dlaczego 13? Bo na tym lvl-u można kupić czar conjure arrow, zanim zrobimy ten 13 lvl, mamy koło 37 dista, robimy sobie strzały (ile kto woli) i idziemy na roty, gdzie uzbieramy kasę na następne strzały i tak do 50~ dista, później cyclopy (lub jak ktoś wyżej napisał valkyrie żeby wylootować plate armora

), a dopiero później cyclopy.
* - oczywiście dopóki nie zrobimy wystarczającej ilości strzał wciąż expimy na trollach.
P.S. jeśli ktoś już napisał ten sposób to sorry, ale nie chciało mi się czytać wszystkich postów.