Zobacz pojedynczy post
stary 08-08-2006, 11:31   #53
Martinesz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: EASTSIDERS

Stan: Zbanowany
Imię: Zbigniew~
Profesja: Elder Druid
Gildia: Sorrow
Świat: Pandoria
Poziom: 140
Poziom mag.: 72
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Blood Romeragura
Martinesz wyjdzi z tematu bo takie glupoty p i e r d o l i sz dobrze moge cie zazwac lizuchem Okhara... Widziales chociaz jeden film unitu.... chyba nie tylko sama Gaura wygrywa wojny po za ty co to za zdanie "Unit to banda debili, kiedy brak dyrygenta przegrywa all " troche za bardzo subiektywny jestes... a Okhara nawet z Derygentem przegrywa ...

ciekaw jestem kiedy Okhrana przgrała? od kiedy nie maja szpiegów jakos wszystko sie im udaje... no, może nie dokońca, to, że pomagam Okhranie, to chyba dobrze. Mam dość PA i wogóle, nie bede tutaj przytaczał akcji, kiedy mnie 38 ms Lare eterno nie mógł zabic na trolach. Po za tym mam dość ich pa, fake reason i wogóle. Ostatnio kumpel dostał hunta, za co? za to, że szybko expił :S
zapłacisz raz, zapłacisz drugi raz tak samo jak Hiszpanie, co byli w Seraph Sir Tubo~, zapłacił raz, a po miechu drugi mu payment założyli. Nie wiem , jak to będzie, kiedy Okhrana podbije serva, na pewno bedzie lepiej niż jak jest Unit.

Co do filmiku, na 90% akcjach to ja jestem, i widzę co unit wyprawia, ale nie rozumiesz, że jak Gaury nie ma, to nic nie zrobią? Przykład akcja, kiedy pada Oidor, nagle log unitów, latuz przybiegł, Lemon, Fummlan... i co, zrobili za przeproszeniem NIC. Latuz nawet nie przyszedł na akcję stał se w ab w dp, a reszta unitów zwiała odrazu do pz Kiedy Gaury nie było, Okhrana se latała i wogóle, np,w ab Mordii i Vers~ sie bawili robili sqle i wogóle. I jestem przekonany, że jak Gaura padnie, to reszta unitów posypie sie jak domino, albo doda to im motywacji do zaciekłej walki przeciwko Okhran'ie.