Zobacz pojedynczy post
stary 08-08-2006, 16:09   #21
Rabanbar
Użytkownik Forum

Rabanbar's Avatar

Data dołączenia: 10 04 2005
Lokacja: Kraków

Stan: Na emeryturze
Rabanbar ma numer GG 3067062
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Enjoi
Witam.
Po tym co dzisiaj ujzalam na tibia.com [liczne diedy moich przyjaciol...] postanowilam napisac tu co mysle o tych wszystkich wojnach.
A wiec jak wiadomo Pandoria to "cudowny" server na ktorym nie mozna nawet spopkojnie stanac przed depo, bo od razu komus to nie pasuje... Aktualnie jest wojna Everlight vs. Neverlight [a moze i nawet jakas jeszcze ale samo to...]. Mysle ze nie tylko mi to przeszkadza. Pomyslalam wiec, ze mozna poprostu sprawdzic tutaj kto byl by za tym zeby napisac powiedzmy petycje do CipSoftu aby zmienili Pandorie w Non-pvp na ktorym nareszcie zapanowalaby harmonia i lad. Wiem, ze prawdopodobnie Wy wszyscy mnie wysmiejecie, no ale takie sa realia sprawy: robisz 50 lvl [przy ktorego robieniu padasz bez powodow], a od ów levelu bic cie zaczynaja high levele ktorzy boja sie konkurencji... to nie jest fair :/ Dla cipsoftu nie bylby to raczej problem, a dla grajacych tutaj byloby to prawdziwym udogodnieniem...
Powiedzialam co chcialam, czekam na wasze opinie.
Enjoi.
Ta, zebys sie nie zesral. Jak sie boisz pk to albo zmien swiat na jakis mniej bojowy, albo non-pvp. Powiesz ze masz 50 level? Kiedys wbilem 50 level w 3 tygodnie, wiec nie placz tylko zakladaj chara.

Poniedzialek: Otwieram tibia.com a tam keyloggery
Wtorek: Otwieram tibia.org.pl a tam keyloggery
Środa: Otwieram tibia.pl a tam keyloggery
Czwartek: Boje sie otworzyć puszke sardynek
Rabanbar jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.