Nie wiem czy ktos sie ze mna zgodzi ale powiedzcie czy jest sens wbijania duzych skili na niskim lvl-u?( mam na mysli skile 75/75 i powyzej). Bo zalozmy ze mam 20 lvl i skile po 80 i spotka nas jakis potworek ktory uzywa magii w ataku to majac maly lvl mamy malo hp i mozemy szybko zginac (mimo ze mamy uhy nie zawsze damy rade uhnac sie na czas) i w takim momencie duzy skill defa nie uchroni nas od atakow magicznych. Albo inna sytuacja jak na przyklad spotkamy pk sorca/druida ktory moze nas bez problemu zabic bo jego atak wchodza na 100% i nie mamy jak sie przed nimi uchronic +jeszcze runy. I w przypadku deada tracimy dosc malo punktow doswiadczenia ale za to skile strasznie nas bola. I czy nie lepiej jest wbijac exp i skille rownomiernie a nie na niskim lvl zaczynac od wysokich skilli? Majac wiecej hp i wyzszy lvl zwieksa sie nasza szansa na przezycie. Wracajac do pk -inny gracz nie widzi naszych skilli tylko lvl i raczej nim sie zasugeruje i low lvl wyda mu sie latwym przeciwnikiem a jak masz wiekszy lvl to pk raczej cie nie rusza. Takie jest moje zdanie.........jak cos to comment pls...
|