Zobacz pojedynczy post
stary 08-08-2006, 19:54   #24
XIII
Zbanowany

XIII's Avatar

Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Localhost

Stan: Na Emeryturze
Świat: RL
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pandorian technomancer
Przegrana czy tez wygrana w wojnie Ever vs Never nic nie z mieni na PA-ndori.

PA - ndoria zostanie zawsze PA - ndorią. ;P

co do zmiany systemu servera na non PvP jestem za. Aktualnie gram na serwerze non pvp i mimo panujacego tam noobostwa uwazam ze system ten bardziej sprzyja mozliwosci rozwoju postaci. Na pandori posiadam 4 postacie z dośc wysokimi lvl, wysokimi na tyle ze chcac dalej grac musial bym płacic lub byc przygotowanym na to ze w kazdej chwili banda zakompleksionych dzieciaków z jednej lub drugiej strony przyjdzie mnie ubic.

A twierdzenie ze serwery non pvp sa dla nobów zostawie bez komentarza, nie kazdy z ludzi grajacych w Tibie musi grac tylko po to by zabijac, a jesli nie potrafisz radzic sobie w pewnych sytuacjach bez uzycia przemocy ... to współczuje.

BTW. Ja grajac na PAndori mimo lvl +70 nigdy nie zabilem nieoznaczonego gracza, a oznaczonych zabijalem tylko w obronie wlasnej. Ale spowodowane to jest raczej tym ze nie musze w tej grze leczyc wlasnych kompleksów i dowartosciowywac sie "siła" jaka posiadam .
Wiesz, zgadzam się z tobą w 100%(wyjątkowo).
Co do Pandorii, nabiłem jednego injustfica Mithgarem, kiedy z Mistyfem chcieliśmy odzyskać demonkę, którą jakiś noobek zajebał jednemu z memberów naszej gildi. Więcej zabójstw nie było( nie licząc paru prób pkingu, gdy miałem już hunta i char był waste).
Co do npvp, ludzie na Facc area rzeczywiście nie należą do najinteligentniejszych, lecz na Pacc jest już znacznie lepiej.
Zauważyłem, że na npvp ludzie są dla siebie milsi, nie udają przyjaźni ze strachu przed huntem itd.
Co do Pandy, wg mnie sytuacja tutaj nigdy sie nie zmieni. Nie chce być złym prorokiem, lecz Ever~~ mają za mało sorców, aby sprawnie zabijać. Może gdyvy z serwera nie zostali wyrzuceni Pokojowy i Spocis, byłoby lepiej.
Ps. Czemu Yaltar zabił Mistyfa???

@ Down
Dzięki za info

Ostatnio edytowany przez XIII - 08-08-2006 o 20:18.
XIII jest offline   Odpowiedz z Cytatem