Zobacz pojedynczy post
stary 08-08-2006, 22:35   #58
morwi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]

morwi ma numer GG 4695891
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez szachu13
@Up
Chyba te forum jest po to zeby sobie pomoagac! A nie wyzywasz innych bo sie pyta o name NPC! Inni sie mecza zeby miec addony i zeby inni nie musieli sie meczyc!

@Topic
Ktos powiedzial ze zeby miec Addon Kapelusik z piurkiem trzeba zebrac 100 Piurek i 50 plastrow miodu i isc do gildi palka... a co ma to tego palek? Bo ja widzialem ze sorek mial tego addona... bardzo bym prosil o nick tego wlasnie NPC do ktorego trzeba isc z tyli piurkami i plastrami... bo bardzo mi sie podoba ten addon
wiesz co to qs ? to po pierwsze, a po drugie coś zdaje mi się że nigdy nei zrobiłeś sam questa tylko zawsze jakieś solucje -.-. zresztą tak trudno przejść się po mieście i zobaczyć który npc ma addony na sobie i się go popytać ?-.- to jest gra i przez takich jak ty jest coraz gorsza, bo tylko solucji do questów i jak szybciej expić szukasz zamiast samemu coś zrobić.

@up
nie głoś herezji tak ? pacc mam, addony robie, questy robie i dlatego kurwa pisze żebyście skończyli pisać rozwiązania na ten temat, albo skończcie narzekąc jaka ta tibie jest zła -.-"

Ostatnio edytowany przez morwi - 08-08-2006 o 22:48.
morwi jest offline