Zobacz pojedynczy post
stary 08-08-2006, 22:59   #58
Gallar
Zbanowany

Data dołączenia: 26 11 2005

Gallar ma numer GG 4524829 Gallar ma login Tlenu gallstayer@o2.pl Adres Jabbera do Gallar Send a message via Skype™ to Gallar
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Osiol221
powiem tyle po zostanim przy swoim zdaniu moim zdaniem Unitu nigdy nikt nie przebije twoijm na odwrot... i nie ma sensu dalej tego walkowaci bo ani ja ciebie ani ty mnie nie przekonasz ...

BTW.Nirvy po co udajesz dojrzalego ... to ty raczej masz 11 lat ....
ZDECYDOWANIE ma sens.
Bo ja nie wiem, co Ty w tych Unitach widzisz, lepszego niż w DT...
Czy to o tym Waszym Unicie gamemasterzy mówili że jest najbardziej znienawidzoną i najsilniejszą gildią w Tibii? Czy może o DT?
Czy to Waszego Unitu przez ładnych kilka miesięcy jakakolwiek gildia bała się zaatakować? A może tak było z DT?
Hm, no a może jak ktoś z 'normalnych' graczy Titanii widzi kogokolwiek z tego Unitu to odrazu sobie przygotowuje uhy i sie zastanawia gdzie mozna uciec... ? Ewentualnie już oblicza ile stracił..

DT to Legenda. Jakichkolwiek botów tam nie używano, jak bardzo łamano tam tibia rules czy wykorzystywało głupote wroga - to DT jest legendą, nie Unit.
Co Unit ma w sobie takiego genialnego? Kilku dobrych sorców? Czy to, że po prostu nie trafił im sie jeszcze odpowiednio przygotowany i mocny przeciwnik?...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kajzer
zrobil tak jak by zrobil to kazdy, zauwaz ze siła unnitow polegała na tym ze zawsze mieli plan, a mieli go bo działali z zaskoczenia.Kiedy to My zaczelismy tak robic role sie odwróciły
Mm, czy to znaczy, że Unit nie walczył w open battle?
Może i nie na miejscu pytanie, ale warto się zorientować w sytuacji.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kajzer
a ze unitom łatwiej walczyc to jasne przeciez tych 2 sorcow na ponad 140 levie robi swoje no nie?:<
Nie przesadzaajmy, nie po summer update '06 gdy każdy ma perfekcyjnego bota, double ue takich sorców nie jest już aż takie potężne. No chyba, że na 80-90lvla, ale to gdzie taki ma łeb że sie pcha pod dwóch 140 ms...

Ostatnio edytowany przez Gallar - 08-08-2006 o 23:03.
Gallar jest offline