Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Osiol221
powiem tyle po zostanim przy swoim zdaniu moim zdaniem Unitu nigdy nikt nie przebije twoijm na odwrot... i nie ma sensu dalej tego walkowaci bo ani ja ciebie ani ty mnie nie przekonasz ...
BTW.Nirvy po co udajesz dojrzalego ... to ty raczej masz 11 lat ....
|
ZDECYDOWANIE ma sens.
Bo ja nie wiem, co Ty w tych Unitach widzisz, lepszego niż w DT...
Czy to o tym Waszym Unicie gamemasterzy mówili że jest najbardziej znienawidzoną i najsilniejszą gildią w Tibii? Czy może o DT?
Czy to Waszego Unitu przez ładnych kilka miesięcy jakakolwiek gildia bała się zaatakować? A może tak było z DT?
Hm, no a może jak ktoś z 'normalnych' graczy Titanii widzi kogokolwiek z tego Unitu to odrazu sobie przygotowuje uhy i sie zastanawia gdzie mozna uciec... ? Ewentualnie już oblicza ile stracił..
DT to Legenda. Jakichkolwiek botów tam nie używano, jak bardzo łamano tam tibia rules czy wykorzystywało głupote wroga - to DT jest legendą, nie Unit.
Co Unit ma w sobie takiego genialnego? Kilku dobrych sorców? Czy to, że po prostu nie trafił im sie jeszcze odpowiednio przygotowany i mocny przeciwnik?...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kajzer
zrobil tak jak by zrobil to kazdy, zauwaz ze siła unnitow polegała na tym ze zawsze mieli plan, a mieli go bo działali z zaskoczenia.Kiedy to My zaczelismy tak robic role sie odwróciły
|
Mm, czy to znaczy, że Unit nie walczył w open battle?
Może i nie na miejscu pytanie, ale warto się zorientować w sytuacji.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kajzer
a ze unitom łatwiej walczyc to jasne przeciez tych 2 sorcow na ponad 140 levie robi swoje no nie?:<
|
Nie przesadzaajmy, nie po summer update '06 gdy każdy ma perfekcyjnego bota, double ue takich sorców nie jest już aż takie potężne. No chyba, że na 80-90lvla, ale to gdzie taki ma łeb że sie pcha pod dwóch 140 ms...