Zobacz pojedynczy post
stary 09-08-2006, 00:57   #57
móc
Użytkownik Forum

móc's Avatar

Data dołączenia: 08 08 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Stożek
Scarf-25gp w sklepie na Edron, badz za darmo w pewnym ciele na pustyni.
15gp w sklepie na Edron pod warunkiem ze mamy pacca (zreszta podroz na edron lub z edron tez kosztuje wiec w sumie wychodzi znacznie drozej)
Cytuj:
Orcish axe-nie sadze aby na calkiem nowym swiecie ktos sprzedawal
A ja sadze bo orc rider jest dosyc slabym potworem i nie trzeba wielkiego lvla zeby go zabijac.
Cytuj:
brass legs- 195gp w sklepie (nawet na starym serverze nikt nie sprzedaje)
A to ciekawe, bo ja gralem od zera na ~5 starych swiatach i na kazdym z nich udawalo mi sie kupic brass legi za 100-150 gp. (na jednym za 100, a na ~4 za 150 kupilem). Poza tym takie potwory jak stalker, tarantula czy nawet orc leader sa w zasiegu niskiego lvla.
Cytuj:
scale armor-pujsc do tomba i sobie wziasc
Jesli masz pacca. (chociaz w sumie to i na faccu mozna z ghouli wylootowac lub znalezc na ziemi na respach ghouli)
Cytuj:
eszte kasy zainwestowac w luk i strzely, pujsc expic a jak braknie kasy to mozna wziasc katane albo mace i zabic kilka rotow.
Zycze powodzenia w expieniu na 10 dista z lukiem i strzalami. Kasy braknie napewno bo na 1 rota wywalisz 100 strzal. Katany lub mace sie nie oplaca bo mozna je sprzedac na rooku i kupic za zarobiona kase orcish axa ktorym duzo szybciej bedziesz zabijal potworki i dzieki temu zarabial kase.
Cytuj:
Dist sam skoczy.
Skoczy ale do 50 lepiej potrenowac zeby nie bylo strasznego waste.
móc jest offline