Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Enjoi
Witam.
Po tym co dzisiaj ujzalam na tibia.com [liczne diedy moich przyjaciol...] postanowilam napisac tu co mysle o tych wszystkich wojnach.
A wiec jak wiadomo Pandoria to "cudowny" server na ktorym nie mozna nawet spopkojnie stanac przed depo, bo od razu komus to nie pasuje... Aktualnie jest wojna Everlight vs. Neverlight [a moze i nawet jakas jeszcze ale samo to...]. Mysle ze nie tylko mi to przeszkadza. Pomyslalam wiec, ze mozna poprostu sprawdzic tutaj kto byl by za tym zeby napisac powiedzmy petycje do CipSoftu aby zmienili Pandorie w Non-pvp na ktorym nareszcie zapanowalaby harmonia i lad. Wiem, ze prawdopodobnie Wy wszyscy mnie wysmiejecie, no ale takie sa realia sprawy: robisz 50 lvl [przy ktorego robieniu padasz bez powodow], a od ów levelu bic cie zaczynaja high levele ktorzy boja sie konkurencji... to nie jest fair :/ Dla cipsoftu nie bylby to raczej problem, a dla grajacych tutaj byloby to prawdziwym udogodnieniem...
Powiedzialam co chcialam, czekam na wasze opinie.
Enjoi.
|
tworzac chara i wybieracjac swiat kazdy wiec na co sie decyduje. ty wybrales server pvp - skoro nie podobaja ci sie panujace na nim realia to zmien na non pvp i masz z dyńki. nie pomyslales nad tym? chyba altwiej zmienic swiat niz pisac jaka idiotyczna petycje. ponadto cipsoft NIGDy nie zgodzilby sie na zmiane 'realiow' danego swiata (pvp, nopvp) bo zawsze znajdzie sie ktos komu by to nie przypasilo.