Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Exodus
dobrze zrobiłes ze poszles na non- pvp skoro nikogo (bez skulla) na pandori nie zabiles w swojej grze i to pewnie dlatego bo bys sie zesral ze strachu czekajac te 15 minut i exivujac Narelich etc : P . PK jest nieodzowną czescia gry ..
|
To gra RPG jedni graja by zabijac innych graczy, a inni graja z innych powodów. To tak samo jak w realnym życiu jedni pracuja i zarabiaja inni nie pracuja i kradna

, jedni sie ucza i pracuja w biurach inni nie ucza sie i pracuja przy obsłudze łopaty

.
Dla Ciebie zabijanie innych to sposób na gre a dla mnie wsolne hunty, zwiedzanie i rozwiazywanie Questów to sposób na gra. A niezabijalem innych nieoznqaczonych graczy dlatego ze np. wyzwiska kilkunastoletniego dziecka pod moim adresem nie robia na mnie zadnego wrazenia, a za kradziez lootu wystarczy kolesia zjechac do red, nie koniecznie trzeba zabijac.
akurat strach przed innymi graczami nie był powodem mojego zachowania, bo jesli mialbym powod do zabicia nieoznaczonego gracza to zrobil bym to i poniosl wszelkie konsekwencje - wiesz jak to sie nazywa ??

- odpowiedzialnosc
edit:
@ Blood Romeragura.
aktualnie Guardia