czy wy też tak macie?
Wstałem.
Zapaliłem. Podszedłem do kompa. Nie muszę go włączać bo całą noc zasysał wormsy, o już się zassały.
- Ciekawe co admin popsuł przez noc.
Na szczęście nic. Kolejna spokojna noc. Przejżę forum może jakieś ciekawe tematy (lol?) się pojawiły. Jak zwykle tylko sie łudziłem, w sumie to chyba oczekuje zbyt wiele od forum, na którym średnia wieku wynosi 13 lat. Gdzie nawet jak masz napisane w chuk wyjepną burdelowo-czerwoną czcionką "TRZEBA SPERSONALIZOWAĆ KONTO" otrzymuje się 15 Pw dziennie z pytaniem: "Czy ja też musze personalizować konto?"
Najpierw ukryte forum. Pusto.
Zgłoszone posty - a tutaj ciekawie, jakiś koleś reportuje usera który ma o 14 bajtów za dużo w podpisie, warn dla reportującego za zawracanie mi głowy głupotami. O jakiś modek nie radzi sobie z flamem w jednym z tematów. Szybkie kliknięcie "Wydarzenia ze światów > Obsidia" - 3 bany, 15 warnów, 40 usniętych postów - te nowe funkcje do suswania postów są super. Pobieżnie przeglądam reszte tematów - nic ciekawego. To może "Inne", tam zawsze jakiś nup napisze "plx help mi, sczakowali mnie". Nie pomyliłem sie "plz, mam problem dziwny;/", wiedziałem ze na lokalnych nubów zawsze mogę liczyć. Do update nawet nie zaglądam, i tak się temat zamknie za 2 miesiące, więc będzie spokój.
Przypomniałem sobie, że Drom coś tam marudził żeby mu dział z paccami pomoderować - pozamykał wszystkie tematy - mądry chłopak. Ciekawe czy jakieś nowe fotki na forum wrzucili, niestety, widocznie akcja usuwania zdjęć głupich ludzi, nie umiejących czytać poskutkowała - spam nam nie grozi. Ale za to w komentarzach ciekawa dyskusja, znowu jakiś dzieciak kłóci się z Elytą.
Czy to do niego jeszcze nie dotarło, że z Elytą nie wygra nawet gdy ma rację? Zjedzą go na miejscu. Konwent tibia.pl - no ciekawe, nawet Gonzo się wypowiedział - eee, jak zwykle dzieci piszą o tym, że one nie przyjadą bo wolą zbierać kase na pacc, jakby to kogoś obchodziło czy będą czy nie.
O! 2 nowe wiadomości.
"LOL męski narząd płciowy ci w dupe baranie -.-"
- popis elokwencji, tylko ciekawe o co mu chodziło
"Mam problem...
Personalizuje konto, wszystko wpsuje jak powinienem na BANK(!).
Jednak gdy wpisuje haslo i klikam "submit" wyskakuje
Kod: Error Password is not correct.
Nie wiesz moze dlaczego? ;>
Na bank haslo wpisuje dobrze."
- no pewnie że wiem, wiem ale nie powiem, to ja shakowałem ci konto - i jeszcze w suporcie się znalazł, kto go kutfa przyjął? zaraz pogadam z Dwimem
Kolejny arcyciekawy temat w Inne "Gdzie expić sorcem na 14 lewelu"
- w depo motyla noga, w depo
Hmm, to my mamy temat do pisania, że mnie shakowano?
I to nawet przyklejony? Wyśmienity pomysł. Założyć temat tylko po to żeby dzieci mogły się wyżalić, a jak się rozwinie do 500 postów to się wywalić i założyć nowy. Nawet czytać nie będę musiał.
"Czy palek może walić swordami"
- oczywiście że może, tak samo jak samolot może jeździć po drgach krajowych, bo przecież ma koła.
Kolejny temat-wypas "Mam XX kasy, co kupić?"
- najlepiej mózg
A najlepszy w ostatnim tygodniu to był temat "Od jakiego najlepszego potwora zginąłeś" - mam to w zadzie od jakiego potwora zginąłeś, mogłbys zginąć od Deera i też miałbym to z tyłu
Minęła godzina, na IRCu tylko starzy wyjadacze, pogram w snooka ...
|