Zobacz pojedynczy post
stary 09-08-2006, 10:12   #62
Gallar
Zbanowany

Data dołączenia: 26 11 2005

Gallar ma numer GG 4524829 Gallar ma login Tlenu gallstayer@o2.pl Adres Jabbera do Gallar Send a message via Skype™ to Gallar
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Smichael
kolo widze ze sie znasz na dt jeszcze powiedz ze tam byles
dt zaslynelo gdy zrobilo 1 anhi z botem <cheers> taka prawda ale widze ze niedoinformowali cie
w dt nie ma botow a co z acc sharingiem etc ;> kazdy mial passy do kazdego zeby mogli jak kick sie wlogowac ...
nono DT rox
no napewno jak widze gaure to zakladam stone skina wiec wzbudzaja strach wsrod ludzi i skuncz frajerze
A Ty przeczytałes dokładnie co ja napisałem?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gallar
DT to Legenda. Jakichkolwiek botów tam nie używano, jak bardzo łamano tam tibia rules
Tu chyba pisze o botach i sharingu/trapach itd itp.
Mmm, widać że Ty sie wypowiadasz o DT nic o nich nie wiedząc. Nawet nie wiesz, jak tam zdobywano eq na wojne . Wpadało się tylko na dle jak jakieś dzieci expiły <50-70, zazwyczaj bez aoli> i ubijało...
Ludzie się DT bali... jak sie taki tylko w polu widzenia pojawiał, to gran hur i w nogi. Ale, widze że Wam można tłumaczyć, że gość który stwierdził że Unit jest lepszy od DT się mylił, a ja sie to tylko staram sprostować..
Frajerze? phi...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Petronov
Gamemasterzy, to tez gracze. Skad moga wiedziec, ktora gildia jest najmocniejsza (nie chodzi mi o exp)? Maja wykresy inteligencji liderow czy jak?
Nie lubie Unit'u, ale staram sie byc obiektywny. Jesli nic o nich nie wiesz, to nie pisz. Pisz o Del'Toro, ale Unit zostaw w spokoju, ja nie bede nic pisac o Del'Toro.
Wspominasz o power abusowaniu DT i niby jak sie to ma do przewagi nad Unitem? LOL
Power abusing nie daje nikomu na wojnie extra bonusa we fragach.
Te gildie sie nigdy nie dosiegna, sa z innych serwerow, to jak porownywanie lwa z tygrysem. Na test serwerach trzymaja sie razem.
P.S
Unici pierwsi zabili Orshabaala, nastepni wykorzystywali ich taktyke.
Mmm, przedewszystkim po reakcji ludzi na forum było wiadomo kogo sie boją, nie ? A gdzie o PA pisałem jako to o bonusach w warach? Nie przypominam sobie.
Ps.
A co do Orhsa - a DT sobie Orsha nie ubiło nigdy ;-)
Gallar jest offline