Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mendolina
Hej wszystkim ziomkom z Silvery. Najlpeiej to jakby polazl na inny serwer zrobil silna grupe i gildie i zaczal dzialac a nie po ostatniej mini wojnie z nervousami wszyscy zaczeli grac nie wiadomo jak, pouciekali z serwow itd. ;/ to przeraza ze nie mozemy sie zgrac.
|
Może się zdziwisz, ale kilku Polaków na Silverze tworzy bardzo zgraną paczkę. Tworzymy nawet nową gildię (ale tym sobie nawet nie zawracaj głowy, n00bkom wstęp wzbroniony...)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mendolina
Phoenix nie nazywaj od noobow ludzi bo sam nim jestes -.- lizesz dupe brazylom lol i tak cie uwala kiedys.
|
Huhhhh....ostrooooo
Nigdy nikomu nie lizałem dupy i nie mam zamiaru.
A to, że mnie zabiją kiedyś Brazylijczycy jest oczywiste, bo oprócz przyjaciół mam wśród nich wrogów. A jak padnę bedziesz w spazmach wypisywał wszędzie "hahaha mjałem rajcjeee, feniks nab padl, hahaa"
Apropo podlizywania: nie pisz do mnie wiecej priv msg w stylu "wow, gratz lvl, gdzie ty expisz!?!?!oneoneone"
Ps: Ciekawe czy twój informator powiedzial Ci kto jeszcze sądzi, że jesteś noobkiem. Nie? To ci powiem : wszyscy znani i mający uznanie wśród innych Polacy z Silvery.
Dla mnie koniec tematu. W tibii dostaniesz ignora forever. I nie przechódz obok mnie jak pz będzie zbyt daleko...