Zobacz pojedynczy post
stary 09-08-2006, 10:23   #1900
Phoenix Sapphire
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 05 2006

Profesja: Druid
Świat: Honera
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mendolina
Hej wszystkim ziomkom z Silvery. Najlpeiej to jakby polazl na inny serwer zrobil silna grupe i gildie i zaczal dzialac a nie po ostatniej mini wojnie z nervousami wszyscy zaczeli grac nie wiadomo jak, pouciekali z serwow itd. ;/ to przeraza ze nie mozemy sie zgrac.
Może się zdziwisz, ale kilku Polaków na Silverze tworzy bardzo zgraną paczkę. Tworzymy nawet nową gildię (ale tym sobie nawet nie zawracaj głowy, n00bkom wstęp wzbroniony...)

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mendolina
Phoenix nie nazywaj od noobow ludzi bo sam nim jestes -.- lizesz dupe brazylom lol i tak cie uwala kiedys.
Huhhhh....ostrooooo
Nigdy nikomu nie lizałem dupy i nie mam zamiaru.
A to, że mnie zabiją kiedyś Brazylijczycy jest oczywiste, bo oprócz przyjaciół mam wśród nich wrogów. A jak padnę bedziesz w spazmach wypisywał wszędzie "hahaha mjałem rajcjeee, feniks nab padl, hahaa"

Apropo podlizywania: nie pisz do mnie wiecej priv msg w stylu "wow, gratz lvl, gdzie ty expisz!?!?!oneoneone"

Ps: Ciekawe czy twój informator powiedzial Ci kto jeszcze sądzi, że jesteś noobkiem. Nie? To ci powiem : wszyscy znani i mający uznanie wśród innych Polacy z Silvery.

Dla mnie koniec tematu. W tibii dostaniesz ignora forever. I nie przechódz obok mnie jak pz będzie zbyt daleko...
Phoenix Sapphire jest offline