Zobacz pojedynczy post
stary 09-08-2006, 14:20   #488
Randlemen
Użytkownik Forum

Randlemen's Avatar

Data dołączenia: 05 12 2004

Domyślny

@UP:

Jacy się inteligentni trafili. Shanhaevel chce niby pomóc?? Tak myślisz?? On po prostu krytykuje, tylko, że właśnie czasami za bardzo. Często przyjmuje krytykę tak jak np. Tany (o czym zaraz napiszę), ale on po prostu czasami przesadza. Tak też było jak kiedyś dawałem słonia, zrobionego przeze mnie GIFa. On od razu po nim pojechał i wkleił obrazek słonia (bo to GIF nie był) i powiedział, że tak powinien słoń wyglądać. Jak się okazało, obrazek, który on wkleił przedstawiał jakiś posąg słonia (kolor brązowy) i to w dodatku narysowanego "od boku". Kilka osób też mnie wtedy poparło, gdy mu napisałem, że nie jest to, ani słoń zanimowany, ani narysowany z perspektywy tibijskiej. Nie chcę pisać też, że moje są z dobrej, tibijskiej perspektywy zrobione, ale się staram jak mogę aby tak było. Nie uważam też abym stał w miejscu od roku, ponieważ wziąłem do siebie bardzo i przyjąłem krytykę Tany, kiedy to napisała mi na 39 str. jak moje potworki mają się do tibijskich. Poprawiłem, między innymi od tamtego czasu to, że w środku nie ma czarnych konturów, są zaś jedynie na zewnątrz. Poza tym poprawiłem trochę animację i perspektywę, w stosunku do moich tworów z pierwszych stron.

Ostatnio edytowany przez Randlemen - 09-08-2006 o 14:21.
Randlemen jest offline   Odpowiedz z Cytatem