@OffTopic: Cytuje Raynolda: "Wszystkie lenie, dzieci neo, debile, kretyni, prowokatorzy i inni...."
Wezcie przestancie narzekac na Dzieci Neo... (nie chodzi mi tylko o ten temat, prawie wszedzie jest napisane "Dziecia Neostrady Stop") Przecierz to ni3 zalerzy od Internetu tylko od "ynteligencjy"...
Powstrzymajcie sie od tych tekstow ... naprawde ktos sie moze poczuc urazony.... (jakis maniak).. ale moze....
Ja mialem radiowke i chodzila mi do d***... i gdy zmienilem na Neo to wogule nie narzekalem na Neta... Neostrada to tylko internet !!! Pamietajcie.... Wazne kto siedzie za kompem ....

(moze ktos w stylu: "Czesc jestem Wojtek i tez mam 12 lat")
@Topic: Tak Tak... a jesli ten koles co zalorzyl ten temat naprawde chce sie dowiedziec czy warto zaczac grac w tibie? Wlasnie ignorowaniem go zniechecacie.. Brawo Raynold.... Trollem moim zdaniem (zyjemy w demokratycznym panstwie ;p) jest ktos kto gra w tibie i dla zabawy czy z nudow (lub zeby sie popisac ze umie zalorzyc temat) pyta o jakies bzdury... wiec nie dokonca jestem za Ignorowaniem takich tematow, ale popieram zasade zeby Tępić trolle... Tylko teraz jest pytanie: Jak rozpoznać trolla?
...