Temat: Serwer Celesta thread
Zobacz pojedynczy post
stary 09-08-2006, 17:32   #8926
Roni
Użytkownik Forum

Roni's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Warszawa

Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Roni ma numer GG 6827056 Send a message via Skype™ to Roni
Domyślny

~ Budyniowa Loteria !

No więc tak, postanowiłem z Ironem rozkrecic na Celeście mala loterie cos jak TibiaWiki...

Zasady są proste:

* Jeden bilet kosztuje 300 gp
* Wysyłasz mi 300 gp do venore z listem ktory ma zawierac nick, numerek i date wyslania (najlepiej by bylo gdyby numerek najpierw ustalic ze mną w Tibii )
*W kazda sobote odbywalo sie bedzie losowanie, ktore bedzie wyglądać tak jak ponizej: (patrz dół)

W sobote w godzinach wieczorowych (około 18-20) pod dp w Venore (taka duza hala :d) bede rzucał dice (koścmi). Kości te za kazdym razem gdy rzuce podaja liczbe od 1 do 6. Rzucal nimi bede 6x (czyli musisz wybrac numerek od 6 do 36). Suma liczb ktore wypadna z rzuconych kości daja szczesliwy numerek. np:

Czyli np. Jeśli rzuce 6x koścmi i wypadnie mi nastepnujaca kolejnosc np:

3,1,4,2,5,1 = 16.

I Osoba ktora miala by w tym przypadku szczesliwy numerek "16" wygrywa cala pulę nagród

W miarę rozwiniecia sie loterii, bilety beda drożaly oznacza to, iż pula nagród bedzie wyższa

Zeby bylo wszystko jasne, postaram sie wszystkich zebrac do kupy i zapisywac osoby, ktore wplacily za bilet na strone. Czyli, beda tam osoby ktore wplacily mi pieniadze za jeden bilet + list ze szczesliwym numerkiem (pamietaj by ustalic go ze mna przed wyslaniem, bo moze sie on powtórzyc!)

Narazie strona wyglada tak (Made by Iron)

http://83.17.211.78/

PS: Jeszcze kilka uwag

- Boisz sie że na stronie jest keylogger czy inne rzeczy ktore mogą zaszkodzić Twojemu komputerowi? - Nie wchodz, nie graj.
- Jeżeli z loteri wyjdzie nie wypal, oddamy wam pieniądze
- Wszelkie poprawki/bledy na stronie zgłaszac do mnie na Tibii, badz PW.

Pieniadze zaczynam zbierać jutro (10 sierpnia).

/edit

Na stronie jest zakladka 'kod', prosze w nia nie wchodzic poniewaz mial to byc stary sposob losowania w loterii, w tym momencie jest on juz nie wazny prosze nie wysylac zadnych KODÓW!

Bedą jeszcze poprawki na stronie, bo ne moglismy dojsc z pewnymi rzeczmi do porozumienia z Iromem, nie martwcie sie, jutro albo pojutrze juz powinno byc wszystko git.

W razie jakich kolwiek pytań napisz na gg (6827056), albo napisz do mnie w Tibii (Lord Roni Of Celesta).

Ilość miejsc ograniczona !

Yours Roni ~

Ostatnio edytowany przez Roni - 09-08-2006 o 17:48.
Roni jest offline   Odpowiedz z Cytatem