Zobacz pojedynczy post
stary 09-08-2006, 19:08   #43
Moderator
Użytkownik forum

Data dołączenia: 09 08 2006

Domyślny

Zjadłem. Popołudniowy papierosek. Może jednak wejde na forum, w końcu sam się zgłosiłem.

Pierwsze spojrzenie na na "Potwory" - tytuł "Jak pokonac beho z 14 lvl sposobem up-down ??" - jak zparosić kogos do domu, mówiąc żeby mnie odwiedził, nie wiem kim trzeba być żeby zadać pytanie, które jest jednocześnie odpowiedzią na to pytanie

Kolejny rodzynek "Roznice miedzy mainowym snake i rookowym snake" - roznica miedzy lewym okiem i prawym okiem, lewe jest w lewym oczodole a prawe w prawym

OWION - gdyby ode mnie zależało to wywalilbym ten dział, codziennie ktos reklamuje supermegaultrahiper wypaśną stronę jakiejśtamwujwie grę, albo pyta o problem z neostradą, czy do tych małych móżdzków nie dociera ze neo to neo i trzeba się przyzwyczaić, ludzie wystarczy wcisnąc przycisk szukaj, albo użyć google, google ni może się mylić ale jednak zawsze warto zapytać bo mójego problemu to nigdy na pewno nie było, ja jestem taki ultrawyjątkowy że jak mam problem to każdy powinien mi pomóc go rozwiązać bo tak

i mój ulubiony temat
wreszcie okazało sie kto jest w miarę inteligentny, a kto od razu negatywnie nastawia się w stosunku do przedpiścy, jak miło się dowiedzieć jakim to jestem sfrustrowanym człowiekiem bo napisałem, co myśle o niektórych autorach pewnych tematów. Ani słowem nie wspomniałem o tym że mi sie to nie podoba, a jednak kilka osób doprawiło sobie do tego jakąś dziwną filozofię, ani rzu nie powiedziałem że jest mi źle a koleś mówi "przestań narzekać". Drugi kolęs pokazuje mi datę zarejestrowania i mówi "wyjdź i nie wracaj", nie wiem kto jest większym noobem, ten kto zakłada cytowane przeze mnie tematy, czy ten co odpisuje w tym temacie. Ktoś mi tam wypomina, że bycie moderatorem to nic w stosunku do bycia administratorem, ja byłem jednym i drugim, ty tylko adminem, więc co możesz o tym wiedzieć? Chyba jako jedyny który zrozumiał ten temat to matiii, 13 letni matiiii, który dopatrzył się tego co trzeba, przyjął to jak trzeba i wyciągnął odpowiednie wnioski. Reszta "wyjadaczy" nawet nie wysiliła się na chwilę refleksji tylko od razu przeszła do ataku na moją osobę, dlatego pozwolę sobie zacytować jednego z moich poprzedników "zal.pl"
Moderator jest offline   Odpowiedz z Cytatem