Temat: Obsidia ....
Zobacz pojedynczy post
stary 09-08-2006, 20:02   #546
pitt6ull
Użytkownik Forum

pitt6ull's Avatar

Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Głogów

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Hurricanes
Świat: Morgana
Domyślny

Jeszcze jedno male ale apropo organizacji. Dajcie wszyscy rybie nr. GG i telefonu zeby mogl was powiadomic o jakis planowanych atakach. Podzielcie sie na kilka grup gdzie ktos bedzie odpowiadal za prowadzenie i doinformowanie swojej grupy ludzi. Teraz najważniejsze nie srajcie sie tak o swoje chary, bo po co wam postac na wysokim lvlu ktora nie mozecie normalnie grac ?? Zeby sie pochwalic kumplom ? Zrobcie sobie screena na dowod ze ja mieliscie i jazda na NG. Wygrana wymaga poswiecen. Co do tych co uciekaja z gildii jak z plonacego statku taka mala dygresja, NG sie wami zaopiekuje w razie przegranej Dejavu, a w razie przegranej NG dejavu to zrobi. Neutralnosc jest dla tchorzy. Najbardziej mnie bawia texty " ja sie nie mieszam, bo po obu stronach mam kumpli". Jesli to tacy kumple w tym NG to niech zalatwia zeby nie bylo wojny Oczywiscie taki sposob pozwala latwiej dojsc do wysokiego lvlu (pokorne ciele 2 matki ssie) ale nigdy nie da wam szacunki zadnej ze stron. No nic, powodzenia życze, bo biorac pod uwage sklady obu druzyn to nigdy nie bylo takiej szansy na pokonanie NG jak teraz. Oczywiscie o ile bedziecie sluchac tego ktory dowodzi, bo to najwazniejsze.