Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rekin Master
ja z dragon lancy czesto siekam 70+ sorckow i druidow
|
A oni sie ironicznie smieja i lecza za pomoca exury raz na 3 twoje uderzenia.
Cytuj:
wiec jak myslicie...kto przetrzymie to starcie?<mowie o 1 vs 1>
|
Bedzie remis bo sorc/drut ma mniej capa na runy ale jest szybszy i moze w kazdej chwili uciec knightowi.
Cytuj:
tak samo walka z palladynem...on mnie mocniej niz 50 nie udezy,kiedy ja go bede bic pod 100 :X
|
Chyba z ice rapiera bedziesz go bic po 100 bo z normalnej broni takiej jak dragon lance nie siekniesz za 100 nawet jesli ofiara nie ma na sobie eq.
Cytuj:
ok moze uzyc sd ale jak bedzie mnie bil z nich za 100max...to faktycznie mi wleje...
|
Bedzie bil za duzo wiecej bo lvl sporo wnosi do sily magii. (za 100 z sd to bije slaby sorc na 30 lvlu)
Cytuj:
inne profesje na tym samym lvl-u, co ja nie powinny mnie zabic,zawsze mozna uciekac...gdy wiem ze ma wiecej runek
|
Uciekac nie masz po co, bo sorc/drut i tak cie dogonia.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Stożek
Wystarczyloby 5 sztuk SD. Lub kilka osob majacych po jednej runie.
|
Kilka osob po jednej runie ma szanse zabic bo powstaje duzo combo. 1 osoba nie ma szansy zabic nawet majac 9999 sd. (bo po prostu knight sie uha szybciej niz sorc mu zabiera hp)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Stożek
Pominoles fakt, iz paladin trafia ZNACZNIE czesciej niz tz a dotego gdy trzyma dystans to nie masz szans nawet go dotknac. Inna sprawa to twoj szacunkowy sredni hit, troche sie przeliczasz.
|
Paladyn trafia znacznie czesciej od knighta w walce z potworami. W walce z ludzmi nie widac tej przewagi bo bolty maja maly atak i nawet sorc jest w stanie go zablokowac na tarcze.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez shoq
Możliwe, lecz, jak sam powiedziałaś jest parę tych questów, gdzie najt się przydaje.
|
Przydaje sie komus kto nie lubi adrenaliny. (ja lubie, wiec knighta olewam, sam chodze na questy zeby bylo ciekawiej, a ze troszeczke umiem grac w tibie to jeszcze nie zdazylo mi sie dednac na quescie)