Zobacz pojedynczy post
stary 09-08-2006, 21:20   #188
móc
Użytkownik Forum

móc's Avatar

Data dołączenia: 08 08 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rekin Master
ja z dragon lancy czesto siekam 70+ sorckow i druidow
A oni sie ironicznie smieja i lecza za pomoca exury raz na 3 twoje uderzenia.
Cytuj:
wiec jak myslicie...kto przetrzymie to starcie?<mowie o 1 vs 1>
Bedzie remis bo sorc/drut ma mniej capa na runy ale jest szybszy i moze w kazdej chwili uciec knightowi.
Cytuj:
tak samo walka z palladynem...on mnie mocniej niz 50 nie udezy,kiedy ja go bede bic pod 100 :X
Chyba z ice rapiera bedziesz go bic po 100 bo z normalnej broni takiej jak dragon lance nie siekniesz za 100 nawet jesli ofiara nie ma na sobie eq.
Cytuj:
ok moze uzyc sd ale jak bedzie mnie bil z nich za 100max...to faktycznie mi wleje...
Bedzie bil za duzo wiecej bo lvl sporo wnosi do sily magii. (za 100 z sd to bije slaby sorc na 30 lvlu)
Cytuj:
inne profesje na tym samym lvl-u, co ja nie powinny mnie zabic,zawsze mozna uciekac...gdy wiem ze ma wiecej runek
Uciekac nie masz po co, bo sorc/drut i tak cie dogonia.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Stożek
Wystarczyloby 5 sztuk SD. Lub kilka osob majacych po jednej runie.
Kilka osob po jednej runie ma szanse zabic bo powstaje duzo combo. 1 osoba nie ma szansy zabic nawet majac 9999 sd. (bo po prostu knight sie uha szybciej niz sorc mu zabiera hp)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Stożek
Pominoles fakt, iz paladin trafia ZNACZNIE czesciej niz tz a dotego gdy trzyma dystans to nie masz szans nawet go dotknac. Inna sprawa to twoj szacunkowy sredni hit, troche sie przeliczasz.
Paladyn trafia znacznie czesciej od knighta w walce z potworami. W walce z ludzmi nie widac tej przewagi bo bolty maja maly atak i nawet sorc jest w stanie go zablokowac na tarcze.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez shoq
Możliwe, lecz, jak sam powiedziałaś jest parę tych questów, gdzie najt się przydaje.
Przydaje sie komus kto nie lubi adrenaliny. (ja lubie, wiec knighta olewam, sam chodze na questy zeby bylo ciekawiej, a ze troszeczke umiem grac w tibie to jeszcze nie zdazylo mi sie dednac na quescie)

Ostatnio edytowany przez móc - 09-08-2006 o 21:26.
móc jest offline   Odpowiedz z Cytatem