Miałem się już więcej tu nie udzielać na tym forum po zobaczeniu pewnych postów i zauważeniu, że poziom tego forum wynosi przeciętnie od 10 lat do 12. Nie mówie tu oczywiscie o wszystkich

Ale po tym to wy tu piszecie wybuchłem śmiechem i nie mogłem się powstrzymać od napisania tego postu.
A więc :
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kryptonics
A taifun sharuje acc z bratem zapraszam do studiowania forum tibia.com był temat taki i taifun nie zaprzeczył.Wracając do cachero był on pierwszym <przynamniej na calmerze> który wylootował 2bp MPA, to chyba potwierdza gdzie wbijał exp.
|
Sharuje no i co z tego? Zabronisz mu? Jeżeli grają na jednym ip tj. na jedenym kompie to jest to chyba legalne.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez PiPetiXXX
A tak ogulnie nielubie Taifuna bo wiem ze sharuje postac
Ci co się nieznają to mówią że ci najlepsi sharuja bo po prostu zazdorczą im takiego lvl.
|
Czyli taifun to twoj kolega skoro go tak dobrze znasz i ani troszeczke nie zazdrościsz mu lvl. CooL
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shadows
Cytuj:Oryginalnie napisane przez Naxus
a czemu by nie? co mamy wolac? HAIL TAIFUN ?!-.- bo sharuje? ja jakos niewierze ze mozna wytrzymac na tylku 18h w dzien w dzien wiec mow se co chcesz..
i moim zdaniem cachero jest lepszym wzrocem do nasladowania niz taki taifun czy wurzel..
Co masz do wurzela ku.rwa.. nie wiesz w jakich okolicznosciach go zbanowali to milcz...mr. IknowEverything ._.
@topic nudny filmik, bo nie z widoku cachera.
|
Tu się zgodzę, może Taifun i sharuje nie wiem, może nie jest powszechnie lubiany, ale jeżeli chodzi o Wurzela to słyszałem sporo informacji i wiem, że Cipy ewidentnie go udupiły a delete dostał za nic.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Darknes Byku
Ty to jestes ladny leszcz walic z sd w hydry <lol>
HAHAHA widac ze ladny z ciebie noobek
Jeszcze takiej wtopy niewidzialem
Btw Cachero moze na lajcie expic solo na hydrach z e vis wystarczy biegac wogul niej i raz na jakis czas exurke gran puscic
Ja na 50 lvlu tak robilem i szlo niezle wiec on na 241 robi to na lajcie.
|
Po pierwsze kup sobie słownik, albo przynajminej pisz w wordzie.
A po drugie to jeżeli klepiesz solo hydry na dodatek z visa i biegając wokół niej to...Zanim ty byś zadał jej jakiekolwiek hity z visa jeszcze biegając wokoł niej co tym idzie waląc co jakieś 5-10 sekund to byś dawno padł a po każdym twoim hicie ona i tak by miała full hp.
To tyle teraz możecie mnie zjechać jak przystało na dzieci w wieku 10 lat szczerze wisi mi to.
Pozdro dla jedynych normalnych na tym forum dzięki, którym ono jeszcze jakoś istnieje.
Edit :
@Magiczny Pan Wojtek nice opis na tibi.com też byłem za PO

Edit2 :
Żeby nie było off topa filmik fajny między innymi dlatego, że jest tam Cachero