Zobacz pojedynczy post
stary 09-08-2006, 21:59   #16
Sanrey
Guest

Domyślny Fajna giera!!!!

Fajna gierka, chociaż naprawde mało znana w Polsce, ale w Korei(oczywiście), USA czy Francji jest bardzo popularna i lubiana. Obecnie najlepsze serwery mają Koreańczycy nieco gorsze Amerykanie oraz słabiutkie Francuzi, ale mimo to polecam SERWER francuski ponieważ jest to tylko jeden serwer na którym nie ma żadnej presji i jest bardzo dużo polakow jest troche zacofany pod wzgledem update'ow ale jest git. Rożnice pomiędzy serwerami USA i Francuskimi(Koreańskich nie biorę pod uwage, aczkolwiek są one najbardziej rozwiniętę). USA: Dużo serwerów, duża presja, szybsze updat'y, amerykanski czas i co sie z tym wiąze GW(Guild War) w godzinach nocnych. Francja: jeden serwer, zero presji, dużo fajnych polakow, jedna zaje*** gildia(Polska gildia oczywiście), zbliżony czas do czasu polskiego więc GW w dzień(jedyna wada FRA serwera). Co do expienia to na lvlu 127 zaczyna sie TOTALNA MASAKRA poprostu huj**ka. Nabiłem kilkoma charami ponad 120 lvl i cos o tej grze jednak wiem i bardzo mi sie podoba sposob walki z cheaterami poprostu jezeli GM złapie cie na używaniu bota no to trafiasz do BotJail czyli więzienia dla cheaterów i masz przesrane bo muszisz dużo płacić. Moim zdaniem najlepsze forum o tej grze to www.conquer.kom.pl;) dużo fajnych gości z serwera FRA oni ci pomogą bo ja na Francuskim mam dopiero 104 lvl.

Ostatnio edytowany przez Sanrey - 10-08-2006 o 01:49.
  Odpowiedz z Cytatem