Temat: Harry Potter.
Zobacz pojedynczy post
stary 10-08-2006, 00:11   #13
Pacek
Użytkownik Forum

Pacek's Avatar

Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów

Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
Domyślny

Dobo ale to miał być z założenia temat o najpopularniejszej (niekoniecznie najciekawszej) książce "dla dzieci" świata. Może założymy koncik literacki gdzie będziemy sie dzielić swymi przeżyciami związanymi z literaturą, czegoś takiego chyba brakuje na forum chyba że jest jakaś grupa do tego ale sprawdzać mi sie nie chce teraz, niech mnie ktoś sprostuje jak by co

Ten łuk to jest coś w rodzaju jednostronnego portalu do świata zmarłych, wejść sie tam da ale z powrotem bywa ciężko
pytanie 2 a choroba wie czemu tak sie nie dzieje, pani rowling w swych książkach umieszcza wiele tego typu dziwnych rzeczy, no bo dlaczego w tej szkole czarodziejstwa nie uczą takich przedmiotów jak matematyka czy na przykład języków czarodziejom sie to nie przydaje czy jak?

Jak myślicie czy w 7cz. pojawi sie brat Dumbledora?
Odbiegając uważam że HP to dobry początek przygody z literaturą ale żeby te książki nazywac genialnymi? tego nie rozumiem, tak jak nie pojmuje jak można mówić o Kodzie da Vinci że to najlepszy thiler wszechczasów, osobiście uważam że to średniej klasy książka i gdyby nie 3 strony na których powypisywane są takie teorie jak żonaty Chrystus książka utoneła by wśród wielu podobnych. Czego to nie robi marketing, reklama
ps.czemu mi sie zdaje że ten temat niedługo umrze śmiercią naturalną
pps. TO SKANDAL że cenzura nie przepuszcza takiego kulturalnego słowa jak Abstrah.u.jąc tylko wyskakują jakieś męskie narządy płuciowe, to tylko dowód na to że maszyny to tępe stwory

gdzieś tam na dole do Bhala~sprawdziłem u znajomego jest napisane że wtedy go widział a potem juz nie nic nie ma napisane że zginoł, to czego dokonałeś to nadinterpretacja

"płoń płoń płoń parlamęcie niech spali cię ogień na historii zakręcie"

Ostatnio edytowany przez Pacek - 10-08-2006 o 16:43.
Pacek jest offline