10-08-2006, 06:01
|
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Izull
Ahh, uprzedziłeś mnie to samo chciałem powiedzieć. I znowu zaczyna się od nowa sonda czy Taifun sharuje czy nie  Mogę się założyć, że do jutra bedzię w tym tamcie już jakieś 30-40 postów a wszystkie na temat taifuna 
|
pierwszy quote: Mądre słowa i świetne umiejętności w przewidywaniu przyszłości (Nostradamus?).
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Izull
Pajacem to możesz sobie nazywać kolegów, zresztą gadanie 17 latka, który powinien się bawić w piaskownicy szczerze gówno mnie obchodzi.
Ty nie doinformowałeś ludzi, tylko im wmawiasz, że oo jaki to Taifun jest zły bo sharuje. Każdy kto go zna wie czy sharuje czy nie, a ty tego nie wiesz wieć po co zabierasz głos w sprawach, o kótrych nie masz zielonego pojecia. A to, że na tibi.com była jakaś sonda o tym czy Taifun sharuje, a on tego nie zaprzeczył to wiesz... Jeżeli to są twoje super uber wiarygodne źródła to żal mi Ciebie. Może on po prostu nie zaprzeczył temu, żeby właśnie w tym momencie śmiać się z was. Śmieje się z noobków, których jedynym zajęciem jest wmawianie ludziom o tym, że sharuje. Jakby sharował na innych kompach dostał by bana bo Cipki napewno obserwują go dokładnie, bo niewielu ludzi potrafi dziennie przez miesiąc bić 2 mln expa. Żebyś chociaż wiedział ile on ma lat, albo gdzie mieszka to już miałbyś może jako takie info o tym czy sharuje, a ty tylko powołujesz się na jeden bezsensowny temat na tibi.com, których pewnie jest od hu.ja pana. Więc na drugi raz nie zaczynaj tematu, który był już przerabiany miliony razy bo nie dość, że powodujesz spam n00bków, którzy wiedzą wszystko o Taifunie i wogóle jego życiu to robisz z siebie debila.
Blablabla blablabla blablabla... blablabla blabla blablablabla....
|
Hahahahaa x) Troche się pobrechałem a teraz powiedz szczerze I KTO SIĘ TU KŁUCI??????????????????????????????? : )))))))))))))))))))) Wyszedłeś na noobka.
|