Zobacz pojedynczy post
stary 10-08-2006, 10:57   #208
PawieOczko
Użytkownik Forum

PawieOczko's Avatar

Data dołączenia: 20 11 2005
Lokacja: Wrocław, Polska

Profesja: Rookstayer
Świat: Antica
PawieOczko ma numer GG 3484993 PawieOczko ma login Tlenu pawieoczko@tlen.pl
Domyślny

Witam.

Na początek pragnę przeprosić Was wszystkich za brak aktualizacji. Uzasadnienie jest bardzo proste: nie chciało mi się. Przepraszam ponownie.
Dziś biorę się do roboty. Będzie jej trochę, bo przez ten tydzień uzbierało się sporo nowych Rookstayerów. Oczywiście naniosę wszystkich na listę, potem zajmę się usuwaniem zajmujących miejsca. Jest ich około dziesięciu, ale muszę jescze dokładnie sprawdzić. Wszyscy usunięci znajdą się na nowo stworzonej ... A raczej wymyślonej "Liście Tymczasowej". Dlaczego wymyślonej? Bo jeszcze nie jest na pierwszej stronie tematu, będzie, jeśli uznacie to za ciekawy pomysł... O co mi chodzi? Chodzi mi o to, że postacie, które po miesiącu będą dalej tkwiły na tym samym miejscu, z tym samym poziomemem, zostaną przeniesione na "Listę Tymczasową", gdzie zostaną już tylko do następnej aktualizacji. Czy to dobry pomysł? Tego nie wiem. Proszę Was, drodzy Użytkownicy, o wyrażenie swej opinii w kolejnych postach... Nie muszą to być specjalnie napisane posty, możecie po prostu wyrazić swoją opinię, kiedy będziecie zgłaszać swoje postacie, lub awanse. Liczę na Was.

Pozdrawiam!

/EDIT/

Dziękuję Wam za cierpliwość i przepraszam tych, których nie dostrzegłem.

@Impalable
Dzięki, pomogłeś mi.

Kiedy z serca płyną słowa,
Uderzają z wielką mocą,
Krążą blisko wśród nas, od tak,
Dając chętnym szczere złoto,
I dlatego lubię mówić z tobą,
I dlatego lubię mówić z tobą...

Ostatnio edytowany przez PawieOczko - 10-08-2006 o 11:50.
PawieOczko jest offline