Zobacz pojedynczy post
stary 10-08-2006, 12:23   #67
Morii
Użytkownik Forum

Morii's Avatar

Data dołączenia: 22 12 2004

Domyślny

Wyjasnijmy kilka faktów;
1) Kobyl ukradl mi eq, reszta zaczela robic glupie problemy na Morganie( jako powod podali titanie), wiec nie bede raczej im pomagal.
2) Co do Dt i Unit, Jak juz mowilem Dt gralo na Titani ( heracles ,basso i paru innych) i niestety przegrali z kretesem to jezeli chodzi o porownanie zdolnosci.
3)Czemu uciekalismy w Veno?, Dragan byl sam onine i oberwal z sd a cala okhara sie lognela, nie potrafili nawet pz locka utrzymac i kogos zabic chwala za to ze z carlin przebieglismy do Veno dragow, nieporadnosc okhary czy ...?
4)Realne szanse sa takie ze Unit posiada w obecnej chiwli 5 krotnie wiekszy sd power od okhary wiec kto upatruje tutaj jakies szanse?

Dodam ze ostatniej nocy nawet Garimo byl online z cala ta banda i NIE wyszli do walki na 5 czy 6 Unitow

Co do podejscia Okhary bylem tam i znam ta ogranizacje a raczej jej totalny brak za dobrze, kazdy atak przygotowywany jest z kilkudniowym wyprzedzeniem co uniemozliwia szybka zmiane planu , w dodatku gdy po mass logu za duzo Unitow lognelo sie odrazu padal rozkaz " RUN TO PZ!" Co do Ab, jakim cudem NIE zabiliscie Kidneo?0o na to odpowiedz zna chyba tylko ten do góry. Badzcie realistami , Moze gdybyscie mieli porownywalna sile, ale nawet sucha statystyka mowia sama za siebie nie wlaczajac juz umiejetnosci...
Podobno mam hunta od okhary ale jakos expie swobodnie , co wiecej nikt nawet mi tego zbytnio nie utrudnia

//Mori
Morii jest offline