Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Euratielek Dard
Nie wiem czy tu za krytyke moderatora dostaje sie bana ,albo post zostanie skasowany mówi się trudno.
|
jeśli jest konstruktywna, to nie, wiem z własnego doświadczenia

Cytuj:
Matkus ma 25 lat ,a zachowuje sie jak nie dojrzale dziecko.
|
wyjaśnij mi, na podstawie czego to wnioskujesz??
Cytuj:
Myslisz ze latwo jest zorganizowac taki zlot ,przy 100+ osób ,bo pewnie tyle ich sie zgłosi.
|
to ile się ich zgłosi a ile będzie to dwie różne rzeczy - zależnie od miejsca i daty na konwencie może być o wiele więcej osób, jeśli się go zrobi z głową i zadba o to, by nie był to monotematyczny kon a także, by miejsce organizacji było osiągalne dla większej ilości osób
to ile się teraz deklaruje tu na forum to zupełnie inna sprawa
masz jakieś większe doświadczenie w organizacji konów, czy na ilu byłeś, bo widzę, że piszesz niczym 'ekspert'?

Cytuj:
Za sam wyjazd trzeba zabulic od 0-300zł ,zalezy gdzie bedzie organizowany z lot i w jakim regionie ktos mieszka.
|
moja koleżanka na jeden kon z czech przyjeżdżała.. sam dojazd kosztował ją jakieś 150zl.. w dwie strony.. skąd więc to 300zł na samym terenie polski? no chyba że w pojedynkę się samochodem jedzie.. ale to już zakrawa na głupotę, gdyż wtedy jedzie się w parę osób i składa się na benzynę każdy
Cytuj:
Nastepnie zlot ma trwac 2-3 tygodnie...
|
jesteś drugą osobą, która doszła do tych cudnych wniosków, a jak ktoś ci uwagę zwrócił to tłumaczysz się edycją posta....
no to wyjaśnij mi, czemu data edycji jest taka sama jak napisanego posta tylko ileś minut po jego zamieszczeniu? i to jeszcze przed pojawieniem się pierwszego komentarza w tym topicu..
Cytuj:
Watpie ,ze ktos wogole znajdzie tyle wolnego czasu,chcecie doprowadzic do alkoholizmu ,bo nie wiem co innego mozna robic na zlotach...
|
znaczy to, że nigdy nie byłeś chyba na konwencie.. gdyż większa ich ilość ma w regulaminie zakaz spożywania trunków takich na terenie konu..
nie wiesz co można na nich robić.. tłumaczy to twoją niewiedzę na ten temat
Cytuj:
(3-4 dni stosunkowo by wystarczyly)A dobre wyzywienie przez 2-3 tygodnie to cena od 400-1000zl,
|
UFO też widziałeś?

toć proponują mniej dni niż ty, a ty już do takich wniosków dochodzisz...
400-1000 zł??? ty się chcesz w restauracjach żywić?? O.o
Cytuj:
a wiec malo osob zapewne znajdzie tyle wolnego czasu i gotowki ,aby jechac w ciemno i spotkac sie z tibijczykami.....
|
nie koniecznie samymi tibijczykami...
konwenty to świetne imprezy jeśli chodzi o spotkania ze znajomymi rozrzuconymi po całej Polsce...
a poza tym.. jak ty nie znalazłeś tyle czasu by choć raz porządnie przeczytać pierwszego posta.. to co masz do czasu innych?
Cytuj:
Nie liczac juz noclegu .... ,albo chcecie spac w powojenych bunkrach..
|
a wiesz ty, że na takie kony ludzie przywożą ze sobą śpiwory i karimaty a noclegownia jest na terenie konu?
ahaaa... i jej koszt jest wliczony w te ileś zł wejściówki
Cytuj:
Moim zdaniem to nie wypali na 3-4 dni ja sie pisze ,ale 14-21 dni to mozna zawalu dostac
|
ja dostaję jak czytam to co piszesz...
wróć do pierwszego posta i przeczytaj go jeszcze raz! kilka razy!

to nakaz!
Cytuj:
A jesli mowicie ze nie chcecie gadac tam o tibi to jestescie takimi lamami ze nie macie kumpli z ktorymi mozecie wypic...
|
dziecko drogie.. naprawdę, jeśli uważasz, że by dobrze się bawić potrzeba trunków owych i gadać o Tibii...

takie młode a takie zepsute i ograniczone w tym świecie przez używki..
Cytuj:
Dobra koncze bo sie rozpisalem.
|
nie liczy się ilość tylko jakość..
d.Taube