Ja oddalem swoj glos na train z potworami, chociaz z ludzmi tez zdaza mi sie trenowac...
...jezeli trenuje z potworami, to wiem, ze wezme do reki knifa, uztawie na full def, zluruje sobie 2 dwarfki...wiem, ze ten trening jest dobry (jak na moje skille)!!...ale sa tez minusy treningu z potworami...wmiare szybko gina, niektore uciekaja, , nie mozesz zostawic komputer (afk) nawet na "sekundke" - PK tylko na to czekaja

:tongue:...jak trenujesz z potworem nie musisz prawie nic przygotowac, za to musisz wmiare czesto zmieniac "partnera"
...trening z czlowiekiem jest przeciwienstwem...zanim zaczniesz trening musisz sie dokladnie dogadac z partnerem...musicie poprubowac z roznymi broniami, tarczami, zbrojami itd...za to mozesz spokojnie byc afk (na zmiane z qmplem), masz pewnosc, ze partner nie zginie

...trzeba sie dlugo przygotowywac, ale jak juz znajdziecie odpowiednia "taktyke" mozecie trenic dluuuugie godziny!!
...co do efektywnosci (dlugosci) treningu...mysle, ze skille rosna rowno "(...)niewazne czy udezy cie snake, czy demon - chmurka to chmurka, iskierka to iskierka, a blood to blood(...)"...czy jakos tak :tongue: (w temacie...chyba "Wszystko o treningu")...chodzi poprostu o to, ze nie kazdy potrafi trenowac z czlowiekiem..."robi" za zadko bloody, wtedy trening jest nie wlasciwy (a ktos moze pomyslec, ze skille rosna wolnie "na czlowieku")...proponuje przeczytac art. "Wszystko o treningu"...tam naprawde jest wszystko o treningu

... :tongue:
...moge sie mylic

...jak zrobilem, jakis WIELGACHNY blad to prosze o porawienie mnie...