Zobacz pojedynczy post
stary 11-08-2006, 08:20   #79
Xadi
Użytkownik Forum

Xadi's Avatar

Data dołączenia: 05 08 2006
Lokacja: Lublin

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Masalasa
Profesja: Elder Druid
Świat: Pandoria
Poziom: 150
Poziom mag.: 72
Domyślny lol

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jarassimus
Hmmm... każdy z nas był newbie i nie wiedział zbyt wiele. Zanim pierwszy raz usiadłem do Tibii, a nawet zanim założyłem jeszcze konto, wiedziałem tylko tyle, że trzeba kliknąć lewym przyciskiem z klawiszem Ctrl na drabinkę, żeby na nią wejść, i podobnie na kratkę na rynku w Rookgaardzie, żeby wejść do kanałów. Resztę, niestety, musiałem się dowiedzieć samemu. :-)
Ja do wszystkiego musiałem dochodzić sam, na głupią grabinką kiedyś siedziałem 5 min (to był pierwszy log to tibia i nowy świat-Malvera)... Gram w tibie prawie rok i wydaje mi się że już wszyko wiem o tibi, wiedze o tej grze możę i mam dużą ale praktyki mało np. bloczenie hydry wydaje się proste ale niestety hydre trudno się bloczy nawed jeżeli ma sie wiedza...
Miałem jeszcze zaszczyt grać w starą tibie 7.4 która wydawała mi się bezsensowna nobo taki druid na 15 lvl musiał walić z np axe albo dysatansu i ledwo dał rade ubić drafa solidera...
A w up date zimowym tamtego roku doszyły rody i wandy i sprawy się skomplikowały... Chyba na dobre...
Xadi jest offline   Odpowiedz z Cytatem