Zobacz pojedynczy post
stary 11-08-2006, 10:06   #12
Pavel Ches
Użytkownik Forum

Pavel Ches's Avatar

Data dołączenia: 30 05 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xadi
Człowieku trapowanie to podstawa dla każdego rookstaylera... {...]
Nie, trapowanie nie jest podstawą dla każdego rookstayera. Nie wypowiadaj się za "każdego".

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez druidek12
[...] I właśnie dlatego wszyscy uważają ze Polacy to n00by [...]
No niestety, bo akurat najwięcej, za przeproszeniem, "idiotów" w tej grze pochodzi z Polski i zaraz za nimi dodałbym Brazylię. I nie chodzi tu akurat o trapowanie. Ale to może dlatego, że najwięcej ludzi tych narodowości występują w Tibii.

Cytuj:
[...] niestety ale wszyscy trapują szwe, br, ger- wszyscy i tego się nie da zmienić [...]
Argument, że "wszyscy to robią to ja też będę to robił" jest conajmniej dziecinny

Cytuj:
[...] ale nOObów trzeba trapować
Bo jak sam nie bedziesz trapowac to końcu zostaniesz trapnięty przez jakeigoś nOOba z br...
A jak rozpoznasz, że to noob włazi do mino hell skoro nawet nie masz zbytnio z nim kontaktu? Przecież najczęściej widzisz go tylko w tej sytuacji, gdy już go trapujesz. Zresztą sam się teraz pogrążasz, "zostaniesz trapnięty przez jakeigoś nOOba z br...", tym cytatem stwierdzasz, że Ci co trapują są noobami, więc Ty też jesteś noobem? Czy może rasiszm przez Ciebie przemawia i to się tyczy tylko br?

Cytuj:
jak mi wiadomo Cip'y wogle nie wspomniały o rookstaylerach i nie jest za nimi i przeciwko nim...
moze kiedyś Cip'owie zakceptują rookstaylerów...
Wątpie, żeby kiedykolwiek zaakceptowali to jaką oficjalną grupę, a szczerze mówiąc to raczej mogą im tylko zaszkodzić, chociaż też w to wątpie, bo pewnie nie chcą stracić parunastu graczy na rooku, którzy są skłonni zapłacić za pacc'a.
I naucz się pisać "rookstayer"

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez móc
[...] A takim lolcom jak ty nic do tego.
A co to znaczy "być lolcem"?

Cytuj:
[...] Rookstayler [...]
aff... -.-

Ja tylko pare razy strapowałem, ale prawdziwych "noobów", który zaczyna atakować mojego minosa (czasami jak miałem ochotę), albo podkrada loot z minosa (tego nie przepuszczam), chociaż z nowym systemem lootowania raczej już nikt nie podkradnie

Ostatnio edytowany przez Pavel Ches - 11-08-2006 o 10:08.
Pavel Ches jest offline