Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pitt6ull
Glinek ty nie marudz i wracaj , trza dobic te 8 lvli i na anni. Pozniej pozwole ci nie grac  Palek sucks ale przynajmniej wiecej kaski trzepie na srednich lvlach (po 80 MS rox  ).Jednak nadal wole magow ( moj palek to przerwa w grze magiem). Co do knajtow, glin wyobrazasz sobie siebie bijacego ciagle na battle? Nuuuuuda.
|
Ja zrobilem anni na 101 lvlu a w moim teamie padl 108 palek wiec jak widzisz anni to loteria dlatego to nie ma sensu bic tych 8lvli jak mowisz.
Co do knighta to sie mylisz. Bo knightem mozna swietnie poszalec i nie jest nudny!
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Glin
No może 100lvl nie wbiłem (97  ) ale też retired, też polak, i też palek (jak Torpi i Morita). Jak ktoś z was nie miał wysoko levelowego palka to nie wie pewnie że od lvl 80+ ta profesja strasznie zostaje w tyle, a po 100+ lvl juz tylko traci do reszty :/ Gdy twoj best hit jest 165 nie łatwo jest expić szybko i przyjemnie, praktycznie palek od 80 lvl w zwyż ogranicza sie do ganiania jaszczórek, a po zabiciu 13427965471254 smoka z koleii naprawde chce się wymiotować na monitor  Krótko mówiąc, tam gdzie dla knighta zaczyna się przygoda (po anihilatorze) dla palka gra się kończy. To moje zdanie.
|
Moje także. Paladyn w pewnym momencie staje sie najnudniejsza profesja w tibijskim swiecie.
Pozdro Glin. Dobij ten 100! co ci szkodzi

Zrob anni i sobie zarobisz
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Feyzzy
Szkoda ze Torpedo i Glin odchadza z morgany  ale dzieki glinowi troche to zrozumialem. Tylko sa tesh dobre strony takiego palla na hlvl a mianowicie hit z sd... Chociarz, pall nie bedzie expil sd'kami. Faktycznie troche to glupie
Pozdro 4all
P.S. Mam nadzieje ze jednak wrocicie 
|
Co to za frajda gdy w pvp walisz z sd troche ponad 200 a w monstery ~400??? Żadna

Nie sadze bym wrocil jeszcze