Temat: Konwenty
Zobacz pojedynczy post
stary 11-08-2006, 14:37   #24
Taube
Użytkownik Forum

Taube's Avatar

Data dołączenia: 23 06 2005

Domyślny

@Goku_Sayian
to o mamusi to raczej do ciebie nie było
poza tym ty nie lepszy, a dając ripostę w takim stylu ludzie się zaczną zastanawiać, czy aby przypadkiem i nie gorszy
jak ktoś cię błotem, to ty mu użycz mydła, a nie jeszcze dopraw - skuteczny sposób, polecam, mniej nerwów kosztuje, odnosi skutki w przeciwieństwie do tego i milszy dla oka innych

@Matekneo
naucz się czytać - nigdzie nie jest napisane czy aby na pewne zostanie zorganizowane, a jest dana propozycja i pytanie w sondzie, ile osób by się deklarowało zjawić..
nie ucz drugiego czegoś, czego nie potrafisz

@topic
już Elite Knight Luki coś na ten temat napisał..
no, ale czemu się dziwić.. nie dość, że jest propozycja konu/zjazdu, to jeszcze niektórzy wpadają na genialne pomysły, by im środek transportu zapewniać..
no, ale niestety do nich może nie dotrzeć, że to nie wycieczka szkolna i sami powinni zadbać o to jak dojadą..
co do tych młodszych wiekiem - jak już było mówione, spora ich ilość nie zostanie puszczona.. ba.. jeśli nie prawie wszyscy..
a część z nich, jaka by się zjawiła, za pewne by się zjawiła z rodzicami w przelocie
tak więc średnia wieku nie jest tak strasznie zagrożona, a to połowa sukcesu
co tu mamy dalej - to wizje jak to ma wyglądać osób, które pewnie nie były na żadnym konie, bądź się ograniczają do tego, co w grze i na forum widzą..
no pocieszyć was można, że jak do netu ma tyle osób dostęp, to by wybrać się na zjazd trzeba nieco więcej wysiłku a to od razu przynosi inne statystyki noobizmu..
szkoda za to, że wiele osób uważa, że to tylko o hlvlach, lowlvlach, itemkach i innym czysto tibijskim będzie.. a mi się zdawało, że miał ten pomysł służyć spotkaniu ludzi, a nie monotematyczności.. no bo chyba jeszcze posiada się inne zainteresowania.. ale mogę się mylić

d.Taube
out of the darkness into the light.

she lost somewhere her time..
get me known if You find it for me XD
mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć..
Taube jest offline