Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon
ehh zrozum nie o to biega, nie tlumacz zachowania jednej osoby tym ze innym brakuje kultury osobistej.
czy ktos zabrania rumciowi sobie rozmawiac z HWL? oczywiscie ze nie, ale asslickerstwo to nie tylko to co mowisz, ale PRZEDEWSZSYTKIM jak to mowisz, liczy sie czyjs stosunek i postawa. nie widze powodu dlaczego polacy mieli by nie walczyc przeciw polakom tylko dlatego ze to tez polacy, ale moze mi powiesz co ma ayl~ do pN? albo do bylego FS? bo to przeciw nim doszedl do wojny, powszechnie wiadomo ze dominion juz nie walczy.
a co do zdrady to chodzi o to ze poprostu wbil krupnikowi noz w plecy kradnac jego eq, skoro ma problem do kondy, mogl dolaczyc do HWL wczesniej kiedy nie bylo jasne ze wygrali, dojscie do zwyciezcy to zadna chwala, a skoro mial problem do kurpnika, PN I FS to przez wczesniejszy czas udajac kolezenstwo czy nawet przyjazn z paroma z nich, dolaczajac przeciw nim potem, popelnil swojego rodzaju zdrade. mam nadzieje ze taka odpowiedz cie zadowala.
|
Niestety mnie taka odpowiedz nie zadowala ponieważ , kto powiedział że krupnik To jego kolega i ten jak on ma tharrin Hmmm to są ludzie zamknięnci w swoim srodowisku i nie chcący pomagac innym a to że Aylitha dołączył do HWL to co miał stac z boku i patrzec jak go biją skoro przyłączył to pomógł im Co?? zdrada hahahaha smieszni jestescie