Zobacz pojedynczy post
stary 11-08-2006, 15:17   #35
Pavel Ches
Użytkownik Forum

Pavel Ches's Avatar

Data dołączenia: 30 05 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez móc
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Michaello
Ja zawsze caly loot wyrzucam na ziemie by inni mieli
Gratz glupoty. Poison daggera tez wyrzucisz?
Czytanie ze zrozumienie czy czytanie tego co się tylko chce przeczytać? Przecież dalej napisał:
Cytuj:
[...] ( chyba ze jest to co spada rzadko lub food bo zjadam). [...]

Cytuj:
Zeby miec satysfakcje ze dzieki mnie gra w tibie mniej dzieciaków twojego pokroju.
Nie sądze, aby takie "elementy" rezygnowały z gry (może na dzień, dwa). Wręcz przeciwnie podpatrzą i później zaczynają robić to samo. Niewielki procent takich rezygnuje z gry definitywnie.

Cytuj:
Zgadzam sie z Druidkiem12. Rookstayerzy maja pomagac slabszym, dawac im itemy, pomagac w questach, etc. Ja zawsze caly loot wyrzucam na ziemie by inni mieli ( chyba ze jest to co spada rzadko lub food bo zjadam). Dlaczego niektorzy sa noobami i trapuja?!? Po co tak sie meczyc z tymi life fluidami, czekaniem?!? Zeby miec satysfakcje, ze sie kogos zabilo???
Nie mają, ale mogą. Wolny wybór gracza.

Cytuj:
Ja sie przyznam ze staram sie trapowac glownie polakow (bo brazylijczycy sa madrzejsi i maja przewaznie life fluidy przy sobie)
Oj br często też mnie zaskakują głupotą.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Radzioo
Pozdro dla Pavla Ches bo widze, że to jakiś obrońca uciśnionych. [...]
Nie tyle obrońca, co mówię co sądze na ten temat, bo niektórzy to mają w oczach tylko k..... (no to co ma pewna posłanka) i na chama próbują tylko jak najwięcej ludzi powybijać, nieważne czy noob czy newbie czy wogóle jakiś gracz (Często to są gracze którym nie powiodło się na mainie i mszczą się na boga winnym nowym graczom). Ogólnie to może w końcu dojdzie do tego, że quest na carlin sworda będzie tylko dla rookstayerów, bo nikt inny żywy stamtąd nie będzie wychodził .

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Awer Redeye
A ja jestem za trapowaniem:
a) pierdo**nych złodziej
b) oszustów
c) wkurzających n00bó
Będe trapował tylko tych którzy będa mieli coś z listy up.
O tak takich to zapewne wypada pouczyć. Szczególnie tych pierwszych. Już nie chodzi o to, że zwiną te parę gp, bo prawdę mowiąc to mnie nie obchodzi te parę gp, ale o jakiekolwiek zachowanie się, zasady i poszanowanie drugiego gracza. No ale cóż, większość zachowuję się jak bydło. Chociaż najnowszy sytem lootowania (10 sek.) rozwiązuje ten problem złodziei lootu, ale problem złodziei expa nigdy nie będzie rozwiązany raczej.
Pamiętajcie, nie atakujcie stworka, który walczy z innym graczem (może ten przekaz dotrze do paru osób... eh... nadzieją matką głupich )

Pozdrawiam

Pavel Ches jest offline