Zobacz pojedynczy post
stary 11-08-2006, 17:30   #83
Jarassimus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 06 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Peter of Refugia
Czy tak będzie ? Osobiście nie sądze... No chyba że chain armorów było by pełno na całym Rookgaardzie albo jeśli ludzie by zostawiali ludziom swoje chain arm'y wychodząc na maina.
Z jednej strony dziwi mnie właśnie, że tak nie jest.

Po pierwsze, bowiem: w wielu poradnikach jest napisane, że wychodząc na main najlepiej jest odsprzedać swój stuff innym graczom, a za uzyskane pieniądze kupić na mainie lepszy. Wielu ludzi tak jednak nie robi, a potem dziwią się, że nie mają za co kupić uzbrojenia na mainie, a to, które obecnie mają, jest za słabe i bezwartościowe.

Po drugie: chain armorów właściwie, to też jest dość dużo, bo przecież jak wybierzesz się na hunt do mino-hell, to zabraknie Ci capa, żeby je wszystkie zabrać. Kiedyś jak byliśmy z kolegami z gildii (jak w niej byłem) na takim huncie, to też mieliśmy spore problemy z zabraniem całego loota, a było ładnych kilka chain armorów i jeszcze więcej plate shieldów. Wtedy prawdopodobnie te nadmiarowe zostaną, chyba, że uda Ci się je przenieść w lootbagu. Nie pamiętam już teraz, ale być może też niektórych nie mogliśmy zabrać, ale wyrzuciliśmy je do kosza (jest tam w mino-hell kosz).

Z czego wniosek, że gdyby więcej noobków zostawiało ten loot na ziemi w mino-hellu, to i też cena tych itemów drastycznie by spadła po jakimś czasie, bo wystarczyłoby się tylko przejść i sobie wziąć za free, nie zabijając nawet jednego minosa.
Co mógłbym rzec o tym forum? Choć strona, na której ono jest "mieni się" tytułem supported fansite, dzięki pracy moderatorów jest to najgorsze forum, jakie w życiu widziałem. Mają oni bowiem w nosie użytkowników, ich prawa, a nawet sam regulamin. Uważają się za bogów, za nieomylnych. :-P

Nie będę się już udzielał tutaj i napisałem do Administratora priva z prośbą o usunięcie mojego profilu z bazy danych forum. Nie bedę tu siedział ani dłużej.

NA TYM FORUM PANUJE BEZPRAWIE!
Jarassimus jest offline   Odpowiedz z Cytatem