Zobacz pojedynczy post
stary 11-08-2006, 18:27   #1988
mechatronik 2
Użytkownik Forum

mechatronik 2's Avatar

Data dołączenia: 11 08 2006
Lokacja: Far Far Away

Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Azura
Poziom: ---
Skille: -------
Poziom mag.: --
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Puniekk
Czy ty nie jestes zbytnio rozgadany? mowisz ze ktos padnie a czy ty bys niechcial pasc ? .... gadasz na clera senseja.... powiedz im to w twarz bo jestes w koncu z Bogatyni -.- zobacyzmy co oni na to powiedza. Obrabiasz im D**e za plecami , bo oni nie czytaj zbytnio forum. Jestem ciekaw kim ty jestes... ujawnisz sie czy dalej bedziesz pisal glupoty i wyzywal wszytskich :>

Puniekk po pierwsze Clericka niejezdze tylko napisalem fakt jaki zostal po NR...a pozatym sam osobiscie wykluczam go z osob ktore chcialbym pojechac ;] wiem czemu on niegra w Tibie i potwierdzam jego zdanie na ten temat...całkowicie jestem akuratnio za Clerickiem bo to moj ziomek i tez bede go bronil na forum i wiem ze jezeli by gral to by gral na poziomie...a co do Senseja ja go praktycznie nieznam wiec wiesz.....ale ubijanie z jego lv jakis noobow to jes wg ciebie pozadna zecza???bo ja sadze jednak ze niezbyt...powiedz sam jak padles to sie wkuzyles...a tu 20+ druta ubija taki sensej z jaka roznica lv sam zobacz...takie cos denerwoje...wez potem nawet odbijac sie lv niechce....;/ ;/ a co do Sir Max Pall'a to teraz moze powiedziec z duma ze jezeli chcieli dowodow zeby go huncic to teraz maja...chlopak sie bynajmniej nieboji................a tan na serio WA sie chyba konczy tak jak w Lutym........

Ostatnio edytowany przez mechatronik 2 - 11-08-2006 o 18:44.
mechatronik 2 jest offline