Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kuczer88
Niestety mnie taka odpowiedz nie zadowala ponieważ , kto powiedział że krupnik To jego kolega i ten jak on ma tharrin Hmmm to są ludzie zamknięnci w swoim srodowisku i nie chcący pomagac innym a to że Aylitha dołączył do HWL to co miał stac z boku i patrzec jak go biją skoro przyłączył to pomógł im Co?? zdrada hahahaha smieszni jestescie
|
To juz szczyt..
Kto bil aylithe? HWL? PN? jak Hwl to sie przylaczyl do nich tak? BRAWO dla asslikerstwa
A co do krupnika i tharrina jezeli oni sa zamknieci w swoim srodowisku i nie pomagaja nikomu to naprawde nie wiesz o nich nic!
Wnioskuje ze powinienes sie zamknac i skonczyc temat bo sie tylko maly kompromitujesz na lamach forum tibii.pl!
Wald_Kerius: edytuj posty
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rumcio
nieno macie racje lepiej sie przyjaznic tylko z ziomami z waszyh wsi....
(zlotoryja rox)
Tego eq nigdy nie zobaczysz w swoim marnym zyciu hyba ze u mnie i u Aylithi w domku.
|
A przyznaj sie z jakiej ty wsi jestes? Czesc z PN i Allies jest z miast wiekszych od twojej malutkiej wioski wielokrotnie wiec skad takie wnioski co do zlotoryji?-.^
Poza tym masz cos do ludzi z malych miast?-.^
Przynajmniej oni sa na tyle dojrzali, ze wiedza kiedy stanac do konca po stronie przyjaciol mimo iz mogli by tak jak ty zaplacic i cieszyc sie wolnoscia "do czasu"!
Twoje kozaczenie sie wkrotce skonczy.. zobaczysz
A co do marnego zycia.. Skoro twierdzisz ze przyjaznie zawarte w tibii sa marne chcialbym zobaczyc twoje prawdziwe przyjaznie i ludzi ktorzy za ciebie by zgineli w walce tak jak my bedziemy ginac za Krupnika i Tharrina i wielu innych naszych przyjaciol!
Ta ta dzieci, szkoda mojego czasu na te slowne przepychanki...
P.S. wroc do podstawowki pomagac 2giemu ownerowi w polskim bo widac cie przerasta:/ (naprawde wcisniecie "c" w miejscu gdzie powinno sie znajdowac "ch" jest strasnie trudne w twoim wieku..