Zobacz pojedynczy post
stary 11-08-2006, 21:10   #622
Kurier
Użytkownik Forum

Kurier's Avatar

Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Łódz

Profesja: Elite Knight
Gildia: Freelancer
Świat: Galana
Poziom: 100
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kuczer88
Niestety mnie taka odpowiedz nie zadowala ponieważ , kto powiedział że krupnik To jego kolega i ten jak on ma tharrin Hmmm to są ludzie zamknięnci w swoim srodowisku i nie chcący pomagac innym a to że Aylitha dołączył do HWL to co miał stac z boku i patrzec jak go biją skoro przyłączył to pomógł im Co?? zdrada hahahaha smieszni jestescie

To juz szczyt..
Kto bil aylithe? HWL? PN? jak Hwl to sie przylaczyl do nich tak? BRAWO dla asslikerstwa
A co do krupnika i tharrina jezeli oni sa zamknieci w swoim srodowisku i nie pomagaja nikomu to naprawde nie wiesz o nich nic!
Wnioskuje ze powinienes sie zamknac i skonczyc temat bo sie tylko maly kompromitujesz na lamach forum tibii.pl!

Wald_Kerius: edytuj posty

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rumcio
nieno macie racje lepiej sie przyjaznic tylko z ziomami z waszyh wsi....
(zlotoryja rox)

Tego eq nigdy nie zobaczysz w swoim marnym zyciu hyba ze u mnie i u Aylithi w domku.

A przyznaj sie z jakiej ty wsi jestes? Czesc z PN i Allies jest z miast wiekszych od twojej malutkiej wioski wielokrotnie wiec skad takie wnioski co do zlotoryji?-.^
Poza tym masz cos do ludzi z malych miast?-.^
Przynajmniej oni sa na tyle dojrzali, ze wiedza kiedy stanac do konca po stronie przyjaciol mimo iz mogli by tak jak ty zaplacic i cieszyc sie wolnoscia "do czasu"!
Twoje kozaczenie sie wkrotce skonczy.. zobaczysz
A co do marnego zycia.. Skoro twierdzisz ze przyjaznie zawarte w tibii sa marne chcialbym zobaczyc twoje prawdziwe przyjaznie i ludzi ktorzy za ciebie by zgineli w walce tak jak my bedziemy ginac za Krupnika i Tharrina i wielu innych naszych przyjaciol!

Ta ta dzieci, szkoda mojego czasu na te slowne przepychanki...

P.S. wroc do podstawowki pomagac 2giemu ownerowi w polskim bo widac cie przerasta:/ (naprawde wcisniecie "c" w miejscu gdzie powinno sie znajdowac "ch" jest strasnie trudne w twoim wieku..

Ostatnio edytowany przez Wald_Kerius - 18-09-2006 o 20:17.
Kurier jest offline