Zobacz pojedynczy post
stary 12-08-2006, 01:10   #2001
mechatronik 2
Użytkownik Forum

mechatronik 2's Avatar

Data dołączenia: 11 08 2006
Lokacja: Far Far Away

Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Azura
Poziom: ---
Skille: -------
Poziom mag.: --
Król

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zielona Firanka
Prowokacja? Czy może zwykła głupota?
Podałeś joining date! Pozwolę sobie to sprostować:
Clerick of Equlibrium - Aug 04 2006, 10:46:00 CEST
Ander'sonia - Jul 26 2006, 11:00:32 CEST
Pirydion - Aug 11 2006, 21:13:48 CEST
Sherd Xaeth - Jul 29 2006, 20:36:05 CEST
Vlosman - Aug 11 2006, 19:39:36 CEST

TO są LAST LOGIN'y... To co Ty podałeś było JOINING DATE...
No Remorse już nie ma - jakieś wątpliwości?
Chyba że w te 6 dni uda się "Klerykowi" znaleźć vicków... Tylko po co. Kto teraz będzie chciał supportować Wanted, gdy DoF staje się silniejsze z dnia na dzień?
Faktycznie Firanka...przepraszam all za niedopatrzenie fakt podalem bledne dane...dzieki za poprawienie....ale jednak podtrzymuje to co napisalem wczesniej do Clericka nic niemam bo na RL jest z.a.j.e.b.i.s.t.y zioomal powod jego odejscia jest taki saam jak i moj....wiec jego akurat nienajezdzam ale reszta NR czemu nagle zdezerterowali??? przeciez kazdy w opisie mial Hail Wanted a teraz co ani widu ani slychu o nich czyzby odwaga isch opuscila???? Czyzby poszli teraz za odplata 10 k lizac dupy DoF'owi?? bo Ludzie ktozy zostaja na stale w WA,NR i W imowia o tym glosno, ale nie chwalac sie tylko w sensie nie odejda i nie wypra sie pobytu w wyzej wymienionych gildiach sa nazywani lizodupami a wlasnie powinno byc calkiem na odwrot ci co odchodza i placa DoF'owi za mozliwosc grania to sa lizodupy..... i to ich nalezy sie czepiac

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.