Temat: Konwenty
Zobacz pojedynczy post
stary 12-08-2006, 02:42   #27
-=DanieL=-
Użytkownik Forum

-=DanieL=-'s Avatar

Data dołączenia: 07 01 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Goku_Sayian
nie, nie wylizał bym im tyłków, a to, że takie cos napisałes to tylko o tobie świadczy, że jeszcze nie powinieneś grać w Tibie, bo to na Ciebie źle wpływa! a Ciebie mamusia puści? no tak, jak ja bym był dzieckiem ulicy, i nikt by o mnie nie dbał, to też bym sobie pojechał >.> wiec nie wyjeżdzaj z głupimi tekstami, bo ja poprostu mam poczucie humoru, a ty... jesteś zbok i tyle Cya
ps. naucz sie czytać ze zrozumieniem, bo ja nie miałem na myśli siebie, ani w tym WC czegos zboczonego, tylko porwanie! no a jesli ty bys mu chciał wylizać tyłek, zeby dostac fajne itemy to juz twój problem! myślisz, ze jak ty jesteś zboczony to też wszyscy maja takie myśli? idz sie schowaj!
Po 1. Nie gram w tibie. Może to dziwnie zabrzmi ale najzwyczajniej w świecie znudziła mi się jak najzwyklejsza gra pod słońcem.

Po 2. To ty nie umiesz czytać ze zrozumieniem "Wylizanie tyłków" nie miało nic wspólnego z tym WC ( w życiu nie myslałem, że to może się skojazyć komukolwiek z czymś zboczonym ale wiecie głodnemu chleb na myśli). Z tym "wylizywaniem" odwoływałem się do tego:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Goku_Sayian
Wyobrażacie sobie co by sie działo, gdyby na takie spotkanie przybyl Eternal~~ , Sero~~ lub taki Cashero O.o gdzie by sie nie ruszył to od razu tłum ludzi proszących o kontakt
. w tym quocie nawet nie umiesz napisać normalnie nazwy cachero, a te niedokończenia w nickach Eternal Oblivion i Seromontis świadczą o tym, że też nie znasz ich nicków a udzielasz się na ich temat. Czyżbyś to ty był jednym z tych noobków proszących o kontakt tekstami typu "pliox me is ur friond seratmontios".

Po 3. To
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez -=DanieL=-
Co mamusia nie puści
to było do innej osoby, a jeśli już poruszasz ten temat to jak najbardziej moge podyskutować bo lubie. Napisałeś "A co ciebie mamusia puści?" i wpomniałeś, że jakby puściła to by o ciebie dbała. To też może świadczyć o tym jakie zaufanie mają do ciebie twoi rodzice jeśli uważają cię za niegodnego zaufania gnojka z mlekiem pod wąsem to niestety jest tylko i wyłącznie ich sprawa.

Po 4. Wspomniałem, że masz chorą wyobraźnie bo masz myśląc, że wszyscy ludzie z buszu nie mają zębów.

Wypociny by Daniel. Teraz tylko czekać na tłum ripostów z obelgami.

Gdy wypowiesz moje imię znikam. Kim jestem ?

Ostatnio edytowany przez -=DanieL=- - 12-08-2006 o 02:45.
-=DanieL=- jest offline