Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Goku_Sayian
nie, nie wylizał bym im tyłków, a to, że takie cos napisałes to tylko o tobie świadczy, że jeszcze nie powinieneś grać w Tibie, bo to na Ciebie źle wpływa! a Ciebie mamusia puści? no tak, jak ja bym był dzieckiem ulicy, i nikt by o mnie nie dbał, to też bym sobie pojechał >.> wiec nie wyjeżdzaj z głupimi tekstami, bo ja poprostu mam poczucie humoru, a ty... jesteś zbok i tyle Cya
ps. naucz sie czytać ze zrozumieniem, bo ja nie miałem na myśli siebie, ani w tym WC czegos zboczonego, tylko porwanie! no a jesli ty bys mu chciał wylizać tyłek, zeby dostac fajne itemy to juz twój problem! myślisz, ze jak ty jesteś zboczony to też wszyscy maja takie myśli? idz sie schowaj!
|
Po 1. Nie gram w tibie. Może to dziwnie zabrzmi ale najzwyczajniej w świecie znudziła mi się jak najzwyklejsza gra pod słońcem.
Po 2. To ty nie umiesz czytać ze zrozumieniem "Wylizanie tyłków" nie miało nic wspólnego z tym WC ( w życiu nie myslałem, że to może się skojazyć komukolwiek z czymś zboczonym ale wiecie
głodnemu chleb na myśli). Z tym "wylizywaniem" odwoływałem się do tego:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Goku_Sayian
Wyobrażacie sobie co by sie działo, gdyby na takie spotkanie przybyl Eternal~~ , Sero~~ lub taki Cashero O.o gdzie by sie nie ruszył to od razu tłum ludzi proszących o kontakt
|
. w tym quocie nawet nie umiesz napisać normalnie nazwy cachero, a te niedokończenia w nickach Eternal Oblivion i Seromontis świadczą o tym, że też nie znasz ich nicków a udzielasz się na ich temat. Czyżbyś to ty był jednym z tych noobków proszących o kontakt tekstami typu "pliox me is ur friond seratmontios".
Po 3. To
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez -=DanieL=-
Co mamusia nie puści
|
to było do innej osoby, a jeśli już poruszasz ten temat to jak najbardziej moge podyskutować bo lubie. Napisałeś "A co ciebie mamusia puści?" i wpomniałeś, że jakby puściła to by o ciebie dbała. To też może świadczyć o tym jakie zaufanie mają do ciebie twoi rodzice jeśli uważają cię za niegodnego zaufania gnojka z mlekiem pod wąsem to niestety jest tylko i wyłącznie ich sprawa.
Po 4. Wspomniałem, że masz chorą wyobraźnie bo masz myśląc, że wszyscy ludzie z buszu nie mają zębów.
Wypociny by Daniel. Teraz tylko czekać na tłum ripostów z obelgami.