Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lord sensej
Nastepnie zablokowaliscie nam statek do liberty poczeklaiscie az sandra straci pzta nastepnie walneliscie m walle zebysmy was w biegu chyba niesicgneli po czym uciekliscie do dp!! GRATZ walecznosci.
Co do tego SMiecia mioducha ten czlowiek jest dla mnie nikim mam o nim najgorsze zdanie jakie mozna miec nie chcialem go uuwielbiam jeść bananyac zixid zszedl i wyuwielbiam jeść bananyal sdka nie wiem po co ale mi to wisi ja UJ nie zlapelm. Ty mioduch nie pograsz gwarantuje ci to ;] Pozatym ciesze sie ze przejales sie tym dedem na tyle ze wystawiasz ssy i placzesz na forum ;] Z tego sie ciesze.
Co do walecznosci DoFu czy to nie jest godne pozalowania ? Sandra zlapala pzta po czym DoF bloczyl nam statek zebysmy przypadkiem niewyszli i nieroz@@@@@@ was w pyl? DNO. Bocicie sie walczyc? Wytlumaczcie mi dlaczego blowaliscie statek tak niepewnie sie cuzjecie majac prawie wszystkich sorcow online ?
Pzdr
Sensej
|
@Lord Sensej
Zacznijmy od tego, że aby walczyć na otwartej przestrzeni potrzeba w miare wyrównanego składu po obu stronach, w tym przypadku takiego nie było. Był jeden battleground o wyrównanych składach i co? Roznieśliśmy Was w pył, i nie mów mi tutaj człowieczku o ucieczce, bo uciekać z pola bitwy to najlepiej potrafi jeden z Waszych dowódców: Urbexx ( logoutstyle ), o reszcie nie wspomne. Szkoda że nie było Cie wtedy w Venore, to może byś padł od Naszych SDków.
Yavi~