Zobacz pojedynczy post
stary 12-08-2006, 09:59   #2014
Raul de Azura
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Sulechów

Profesja: Elder Druid
Świat: Azura
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lord sensej
Nastepnie zablokowaliscie nam statek do liberty poczeklaiscie az sandra straci pzta nastepnie walneliscie m walle zebysmy was w biegu chyba niesicgneli po czym uciekliscie do dp!! GRATZ walecznosci.

Co do tego SMiecia mioducha ten czlowiek jest dla mnie nikim mam o nim najgorsze zdanie jakie mozna miec nie chcialem go uuwielbiam jeść bananyac zixid zszedl i wyuwielbiam jeść bananyal sdka nie wiem po co ale mi to wisi ja UJ nie zlapelm. Ty mioduch nie pograsz gwarantuje ci to ;] Pozatym ciesze sie ze przejales sie tym dedem na tyle ze wystawiasz ssy i placzesz na forum ;] Z tego sie ciesze.

Co do walecznosci DoFu czy to nie jest godne pozalowania ? Sandra zlapala pzta po czym DoF bloczyl nam statek zebysmy przypadkiem niewyszli i nieroz@@@@@@ was w pyl? DNO. Bocicie sie walczyc? Wytlumaczcie mi dlaczego blowaliscie statek tak niepewnie sie cuzjecie majac prawie wszystkich sorcow online ?

Pzdr
Sensej

hueheuhue odezwal sie najdzielniejszy z dzielnych, ktory przesuwac ludzi nie umie, zeby z trapa wyjsc. szkoda ze nie moglem uczestniczyc wczoraj ;/ ale co sie odwlecze to nie uciecze xD

A Revenor zasluzyl na jeszcze kilka gleb

Ostatnio edytowany przez Raul de Azura - 12-08-2006 o 10:04.
Raul de Azura jest offline