Temat: Obsidia ....
Zobacz pojedynczy post
stary 12-08-2006, 10:34   #590
Veer~
Użytkownik Forum

Veer~'s Avatar

Data dołączenia: 28 07 2006

Imię: Memphiz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: -
Świat: -
Poziom: -
Domyślny

Nie zamierzam instalowac tego archaizmu. :S A pozatym przestancie pieprzyć o otsach, taktykach i bóg wie co jeszcze. Taka jest prawda że wasze zgranie jest zerowe i takie będzie nadal. Zamiast działać to z 170 knightem będziecie wymyślać jak to: "trapnąć kolesia na d lair". Poprostu szkoda mi was. Pozatym ten Don Zasa (ale co on wam da jak i tak nie będziecie go słuchać bo sie boicie o lvlki) MUSI być szwedem. Bo tylko oni umieją coś wymyśleć. Mam 3,5 roku praktyki na wojnach ze szwedami i czegoś się nauczyłem a przeciwieństwie do was którzy wymyślają taktyki które i tak do niczego nie prowadzą. Pvp nikt was nie nauczy. Co wam da taktyka jeżeli i TAK NIE BĘDZIECIE SŁUCHAĆ DOWODZĄCEGO. A dowodzący pobiegnie gdzies, padnie a wy razem z nim. Dla was lepiej jest siedzieć w pz i musicie mieć 20 ludzi na 1 goscia z NG żeby przeprowadzić atak. Na chwile obecną wasze szanse są marne. Btw. Co za gadanie od rzeczy że dejavu expi? Nie expi bo wystarczy żeby Azared wpadł i już wszyscy daja loga. Pozatym pewnie za jakiś miesiąc Dejavu zacznie płacić bo padli 2x i już panika.
Veer~ jest offline