Zobacz pojedynczy post
stary 12-08-2006, 12:00   #643
Princess Agusia
Użytkownik Forum

Princess Agusia's Avatar

Data dołączenia: 09 08 2006

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Kyra
Poziom: 110
Domyślny

[quote=Tragicall]Kuczer88 on jedynie napisał, że Szwedzi wykorzystują spory miedzy nami Polakami, aby nam dokopać, a Twoja postawa jest jak Radziwiłła: mnie z tym narodem nic nie łączy byleby mój brzuch był pełen, napitek w pucharze, a fakt że puchar z którego piję zdobyczny na moim sąsiedzie świadczy tylko o tym, ze dobrze służę moim nowym panoma oni potrafią ochłapy ze swego stołu mi rzucić.
W życiu trza mieć pewne zasady, jakiś kodeks postępowania, bo inaczej jesteś nikim, a respektu siłą się nie zdobędzie.(...)

Gratuluje znajomosci literatury Ja nie rozumie dlaczego tu w ogole pojawiaja sie nazwy narodowosci jak "Polska " ,"Szwecja ".. Ludzie to wojna HWL vs PN itd.. a nie konflikt miedzy panstwami to tylko gra.. Wszyscy maja problem do Ayl~ ze poszedl do HWL a nie przylaczyl sie do Polakow.. Tu Szwed czy Polak nie ma roznicy... "w zyciu trzeba miec pewne zastady, kodeks postawpowania " z pewnoscia masz racje, tylko , ze te zasady opieraja sie na indywidualnym systemie wartosci kazdego czlowieka i trzeba zaakcepowac to , ze u kazdego te wartosci sa inaczej poukladane..